Події

У Житомирі зіштовхнулись автомобіль «швидкої» та Hyundai, а потім врізались у будинок, постраждали 6 людей

8 December 2018, 11:31

Близько 11.00 8 грудня читачі повідомили Житомир.info, що стали свідками того, як два автомобілі швидкої допомоги з увімкненими сиренами мчали в сторону Житомирської обласної лікарні.

У прес-службі патрульної поліції Житомирської області Житомир.info розповіли, що, ймовірно, житомиряни бачили «швидкі», каретами яких до медзакладу доставляли людей, травмованих внаслідок ДТП на перехресті вулиць Івана Мазепи та Домбровського.

«Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло о 10.27 год. За попередньою інформацією, на перехресті вулиць Івана Мазепи та Домбровського автомобіль швидкої допомоги здійснив зіткнення з Hyundai Santa Fe, після чого обидва автомобілі в’їхали у будинок. Попередньо, внаслідок пригоди травми отримали шестеро осіб. Триває з’ясування всіх обставин», – поінформував речник патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк.

Як повідомляв Житомир.info, 6 грудня на перехресті вулиць Князів Острозьких та Бориса Тена у Житомирі зіткнулися автомобілі ГАЗ та Mercedes-Benz.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія  
Матеріали по темі