Події

Неподалік школи у Бердичеві ВАЗ збив 11-річного хлопчика

11 December 2018, 11:01

У Бердичеві 10 грудня ВАЗ збив 11-річного школяра, дитину госпіталізували до лікарні.

Про це 11 грудня інформує сайт Бердичів. Biz.

«У понеділок, 10 грудня до поліції надійшло повідомлення про те, що в місті Бердичеві по вулиці Бистрицькій (поблизу ЗОШ №11) автомобіль ВАЗ-2107 здійснив наїзд на дитину. Проведеною перевіркою було встановлено, що бердичівлянин 1960 року народження, керуючи автомобілем ВАЗ та рухаючись по вулиці Бистрицькій у напрямку села Бистрик, здійснив наїзд на малолітню дитину 2007 року народження, яка перетинала проїзну частину по нерегульованому пішохідному переходу. В результаті ДТП потерпілий хлопчик отримав тілесні ушкодження», - зазначається на сайті.

Інформацію про ДТП Житомир.info підтвердили у ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 17:10 на вулиці Бистрицькій у районному центрі. Попереднього відомо, що водій автомобіля ВАЗ-2107, 58-річний бердичівлянин, рухаючись вулицею здійснив наїзд на 11-річного жителя райцентру, який перетинав дорогу по нерегульованому пішохідному пішоходу. Хлопчик отримав травми, його було ушпиталено до обласної дитячої лікарні. Поліція з’ясовує причини на обставити події. Відомості внесені до ЄРДР за ст. 286 ч.1 ККУ», - розповіли у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, у місті Малин Житомирської області 5 грудня водій автомобіля ЗАЗ-110307 збив 9-річного школяра.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бердичів ВАЗ ДТП школяр  
Матеріали по темі