Місто

​Житомирський картонний комбінат привітав вихованців ДНЗ №3 з Днем святого Миколая

20 December 2018, 12:04

Святкова шоу-програма, багато конкурсів та солодкі подарунки: так Житомирський картонний комбінат привітав вихованців дошкільного навчального закладу №3 з Днем святого Миколая. Представники ЖКК розповідають, що продовжують опікуватись садочком та хотіли створити для дітлахів справжнє новорічне свято.

«Наше підприємство продовжує функцію соціальної відповідальності над навчальним закладом. Зараз важливо створити свято у цей передноворічний період, і наше підприємство охоче відгукнулось на те, щоб організувати його. Ми найняли аніматорів та створили декорації. Також окремо хотілося б подякувати нашим партнерам, які відгукнулись на цю пропозицію створили свято дітям - це «Житомирські ласощі», - розповів заступник комерційного директора ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Андрій Голяк.


«Ми співпрацюємо з Житомирським картонним комбінатом трохи більше року. Вони є нашими шефами і сьогодні організували для нас свято Миколая. Наші діти дуже задоволені. Свято було організовано на вищому рівні, все було дуже гарно. Я вважаю, що подібні свята потрібно організовувати частіше, тому що це радість і для дітей, і для дорослих», - зауважила завідувач ЖДНЗ №3 Наталія Лопатюк.

Позитивні емоції та гарний настрій отримали всі присутні на святі. Своїми враженнями поділилися найменші вихованці садочку Діана та Ілля.

«Нам Миколайчик подарував цукерки. Мені дуже сподобалось свято», - говорить Діана.

«А мені сподобалась музика. Ми сьогодні співали, танцювали », - додає Ілля.

Представники картонного комбінату також привітали житомирян із прийдешніми святами.

«Хочу привітати з нагоди такого гарного свята усіх діток, батьків, усіх людей із Днем святого Миколая. Нехай він приносить тільки гарні новини та подарунки, щоб всі були здорові, щасливі ,та з наступаючим Новим роком!», - привітала куратор шефської допомоги від ЖКК Тамара Пиріг.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖКК картонний комбінат Новий рік  
Матеріали по темі