Фоторепортаж

Як «пережили» ніч новорічні дерева на Михайлівській у Житомирі. Фоторепортаж

20 December 2018, 12:07

Зранку, 20 грудня, до редакції Житомир.info звернулися житомиряни, які увечері, 19 грудня, запримітити людей, котрі знімали з новорічних дерев на вулиці Михайлівській прикраси.

Своє обурення зменшенням кількості іграшок на прикрашеній Центром захисту тварин сосні висловила на своїй сторінці у Facebook його директор, Олександра Мельник.

«В принципі, я підозрювала, що це провальна ідея… І прикрашати ялинку хендмейдом/крутими іграшками навіть і мови не було… І вуаля. Не пройшло і доби, як більшої частини прикрас вже немає», - написала Олександра Мельник.

Житомир.info вирішив, наступного дня, після запалення головної ялинки міста, пройтися майданом Корольова та Михайлівською і подивитися, як «пережили» ніч новорічні дерева, вертеп та різдвяні панчохи на пішохідній вулиці.

Фоторепортаж про підготовку до свят, а також встановлення новорічних дерев на Михайлівській підприємцями, комунальними підприємствами міста, ОСББ можна переглянути тут

Як повідомляв Житомир.info, 19 грудня в День Святого Миколая на майдані імені Корольова запалили головну новорічну ялинку Житомира. Цьогодня відбулося і відкриття Різдвяного ярмарку.

План заходів на новорічні та різдвяні свята у Житомирі можна переглянути тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Михайлівська новорічні дерева Мельник прикраси  
Матеріали по темі