Влада

До конкурсу на посаду директора житомирської школи № 7 допустили трьох осіб. Список

20 December 2018, 12:42

До участі у конкурсному відборі на посаду директора загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 імені В. В. Бражевського допущено трьох осіб.

Відповідне повідомлення від 19 грудня опубліковане в розділі «Оголошення» на сайті Житомирської міської ради.

Список кандидатів:

Талько Олена Володимирівна

Слідзевська Катерина Анатоліївна

Яремчук Людмила Семенівна.

На сайті з пошуку роботи Work.ua від 24 лютого 2017 року опубліковане резюме Слідзевської Катерини Анатоліївни. «Працюю в Житомирській загальноосвітній школі № 7 ім. В. Бражевського з 1998 року. Викладаю історію, етику, громадянську освіту», – зазначалося у резюме на той час 44-річного педагога.

Яремчук Людмила Семенівна під час місцевих виборів 25 жовтня 2015 року була в списку кандидатів у депутати Богунської районної ради в місті Житомирі (партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність»).

«Громадянка України, народилася 20.03.1964 р., освіта вища, безпартійна, загальноосвітня школа № 7 в м. Житомирі, заступник директора, місце проживання: Житомирська обл., Житомирський р-н, смт. Озерне», – йшлося на сайті Центральної виборчої комісії.

На сайті YouControl зазначено, що Яремчук Людмила Семенівна займає посаду керівника загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів №7 імені Валерія Вікторовича Бражевського (дата оновлення інформації – 17.12.2018).

Відомостей щодо Талько Олени Володимирівни поки знайти не вдалося.

Нагадаємо, інформація про конкурс на заміщення вакантної посади директора загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 імені В.В. Бражевського була опублікована на сайті Житомирської міської ради 22 листопада 2018 року.

Як повідомляв Житомир.info, 9 листопада 2018 року департамент освіти оголосив конкурс на посаду директора ліцею №25. 29 листопада стало відомо, що на вакантну посаду директора житомирського ліцею №25 подали документи п’ять кандидатів: четверо житомиряни та один житель Житомирської області. З п’яти кандидатів, які подали документи на посаду директора ліцею № 25, до конкурсу допустили чотирьох.

13 грудня четверо претендентів на посаду директора ліцею №25 у Житомирі проходили тестування, яке знімали на відео.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: департамент освіти конкурс директор школа  
Матеріали по темі