Політика

Олег Ляшко разом із командою вітав підопічних житомирського геріатричного центру із Днем святого Миколая

21 December 2018, 10:08

Із солодкими подарунками та привітаннями лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко завітав до Житомирського геріатричного пансіонату. В День святого Миколая, на думку нардепа, уваги потребують і дорослі, і малі. Саме тому він разом із командою однодумців приїхав до Житомира, щоб привітати підопічних центру.

«Я вважаю, що свято Миколая – це не тільки свято дітей. Це свято для кожної людини, бо ми всі, незалежно, скільки нам років, згадуємо про дитинство. Нам всім було в дитинстві найкраще. От чому дуже важливо, щоб наші діти, коли будуть дорослі, згадували дитинство, і їм було що згадати. А ще мені дуже важливо, щоб згадували про ветеранів, про людей праці, про тих, хто все життя відпрацював, і сьогодні про них ніхто, на жаль, не пам’ятає. Саме тому сьогодні, на Миколая, я приїхав до вас, щоб привітати вас – ветеранів, людей праці, заслужених людей, які потребують особливої уваги. Вранці ми вручали дітям подарунки, а в Житомирі я хочу вручити подарунки вам, щоб ви хоч на хвилину, на годину поринули спогадами в дитинство, щоб ви згадали свої найкращі часи, щоб ви згадали свої найкращі роки. Кожен з нас в душі мріє бути дитиною. Кожен мріє про найкращі роки. Я зроблю, щоб наша країна була найкращою», - сказав народний депутат України, лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко.


Олег Ляшко переконаний: люди похилого віку, які все життя пропрацювали і на пенсії не мають достатньо грошей, потребують особливої уваги та захисту.

«Я змушу владу, щоб вона про вас пам’ятала, підтримувала, я доб’юсь перерахунку пенсій, зниження цін на газ і відновлення контролю за цінами на ліки. Щоб, коли ви йдете купувати ліки в аптеку, вас не грабували, щоб ви не платили втридорога за ті ліки, щоб ви не віддавали останню пенсію за ліки, за газ, за комуналку і за все на світі. І щоб держава цінувала людей, які потребують цієї допомоги. Тому ми кожному з вас вручаємо наші подаруночки», - каже Олег Ляшко.

Олег Ляшко також подякував і колективу Житомирського геріатричного пансіонату за їхню нелегку роботу.

«Жінки, лікарі, медсестри, технічні працівники, ви робите дуже важливу роботу і дуже відповідальну роботу. Я вам дуже хочу подякувати за ваше велике серце, за ваше терпіння і за вашу любов до людей. Треба мати велике серце, щоб працювати з особливими людьми. Моє головне завдання і що я першим зроблю після президентських виборів – переглянути бюджет. Щоб підняли зарплати вчителям, лікарям, соціальним працівникам, медичним працівникам. Щоб ці достойні люди отримували достойну заробітну плату за свою дуже важливу роботу. І сьогодні, у велике свято, я хочу нагородити подяками від мене, від нашої команди кращих працівників пансіонату», - сказав Олег Ляшко.

Опісля спілкування Олег Ляшко разом зі своєю командою вручив підопічними центру квіти і відвідав бібліотеку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ляшко нардеп Радикальна партія  
Матеріали по темі