Місто

У Житомирі відбулася 12 гра XII корпоративного чемпіонату з боулінгу

21 December 2018, 11:16

4 грудня відбулася 12-та гра XII-го Корпоративного чемпіонату з боулінгу – 2018! Цього року вже зареєстровано 136 команд-учасниць! Відбулося 14 відбіркових матчів кожного вівторка та четверга з 17:45 до 20:30.

Організатори: рекламна агенція Пропозиція та Liberty Hall. Генеральний інформаційний спонсор –Житомир.info. Заряджає всіх позитивом ведучий Паша Легенчук. Усі фото чемпіонату шукайте на сайті фотоагенства Провінція.

Цього дня змагалися компанії Житомира:

Омакс - Центр

ЦентрКомплектації

ФК «Танкіст»

Автопарнер

Кромберг енд Шуберт

Полісся Продукт

Збірна

Радіо клуб

Все для внутрішньогодекору

Simfony

Команда Омакс - Центр із результатом 1142 бала стала переможцем дванадцятого відбіркового матчу. Отримали подарунковий набір від генерального спонсора чемпіонату ТМ Nemiroff, електрочайник та солодощі від ексклюзивних спонсорів ТМ «Житомирські Ласощі» і ВМ-Техніка, квітучий презент від Green Flora та сюрпризи від інших спонсорів.

Найкращий чоловічий результат у Віктора з команди Омакс – Центр 351 бал (подарунки: ТМ Nemiroff, фірмовий бокал та пиво ТМ Чернігівське, білети до кінотеатру «Україна», ТМ Руден, снеки ТМ Big Bob, сертифікат від Центру краси та здоров’я «Венеція»).

Найкращий жіночий результат у Надії з команди Кромберг енд Шуберт – 217 балів (отримала в подарунок подарунковий сертифікат від Ювелірного салону DIADEMA на суму 500грн, омивач для поверхонь від компанії Resteam, сертифікат від Центру краси та здоров’я «Венеція», ТМ Руден, снеки ТМ Big Bob). У фіналі серед жінок переможниця буде змагатися за круту срібну прикрасу від Ювелірного салону DIADEMA.

Команда з найменшим результатом у матчі – отримала дуже гарний подарунок від мережі магазинів Центр Комплектації – професійний рівень для будівництва та ремонту.

В перерві чемпіонату учасники пограли в міні квест-ринг, танцювали, проявляли творчі таланти в різних іграх та отримали безліч подарунків – професійну рулетку від мережі магазинів Центр Комплектації, горілку від ТМ Nemiroff, солодощі від ТМ Руден та Житомирські Ласощі, білети до кінотеатру «Україна» та Житомирського драмтеатру ім. Івана Кочерги.

Усі команди, які правильно розв'язали кросворди про спонсорів отримали горішки та крісперси від ТМ Big Bob. А перші щасливчики, що вибили страйк, отримали пиво ТМ Чернігівське, а от професіонали, які першими забили три страйки підряд - ТМ Nemiroff.

Всі учасники в своїх папках отримали цікаву інформацію про спонсорів та 5% знижки на курси англійської мови Win Win, знижки 20% на квеструм «60 minutes» та 500 бонусних гривень на картці від магазину BМ – Техніка.

Корпоративний чемпіонат з боулінгу – це весело й цікаво проведений час в колективі!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі