Місто

​Житомирський картонний комбінат напередодні Миколая подарував дітям свято

21 December 2018, 14:47

З посмішками, іграшками та солодощами колектив Житомирського картонного комбінату вже третій рік поспіль відвідує дитячі будинки та інтернати напередодні дня святого Миколая. За цей час картонний комбінат встиг допомогти більше як десятьом дитячим закладам.

Цього року «помічники» Миколая побували в обласному будинку дитини та Коростишівській спецшколі-інтернаті. До кожного візиту готувалися ретельно та завчасно, розповідають представники ЖКК. Так, наприклад, будинку дитини, де перебувають дітки до 6 років, подарували екологічні розвиваючі ігри - пазли. А спецшколі поповнили канцелярські запаси для творчості.

«Щоразу, як ми вдома наряджаємо ялинку, вдома, з дітьми, я думаю про те, що є, на жаль, діти, мрії яких втілити нікому. Але ж вони так само, як і наші діти, добре себе поводили і писали листи святому Миколаю. Що може бути важливіше за дитячі бажання! В такій ситуації добре розумієш фразу «Чужих дітей не буває». Саме тому ми з бізнес-партнерами і колегами щороку відправляємось у дитячі будинки з подарунками від святого Миколая», - розповідає перший заступник генерального директора ТОВ «ЖКК» Сергій Рудковський.

«Діти радіють нашим подарункам, і це хочеться робити, і хочеться кожного року приїжджати і радувати цих дітей», - каже провідний спеціаліст відділу кадрів ЖКК Марія Задорожна.

За словами благодійників, цього року увагу отримали діти з Житомирської, Вінницької, Хмельницької, Сумської, Черкаської, Харківської, Київської та Одеської областей. В планах Житомирського картонного комбінату - щороку розширювати географію добрих вчинків.

«Зазвичай ми готуємося дуже серйозно до цього заходу. За місяць-півтора телефонуємо у різні дитячі будинки і запитуємо, що необхідно їм, тому що хочеться допомогти, а справжня допомога - це та, якої потребують. Наприклад, у Коростишівську школу ми привезли фрукти, цукерки, ми привезли канцелярські прилади, тому що ми знаємо, що у них є художня студія, і вони просили якраз поповнити запаси», - розповідає менеджер з маркетингу ЖКК Тетяна Міненко.

Таким подарункам щиро радіють керівники дитячих закладів. Зокрема, директор Коростишівської спецшколи інтернат Віталій Макарчук говорить, що завдяки допомозі картонного комбінату діти тепер зможуть розвивати свої творчі здібності.

«Я радію, що житомирський картонний комбінат - це наші партнери. Вони здійснюють системну допомогу, вони цікавляться, що нам потрібно. Отой рулон картону для мене як директора, напевно, найбільша радість, тому що це означає, що у багатьох майстернях буде забезпечено витратними матеріалами навчальний процес, виконання практичних робіт», - говорить директор Коростишівської спецшколи-інтернату ЖОР Віталій Макарчук.

До своєї ж благодійності Житомирський картонний комбінат активно залучає і партнерів, які також охоче допомагають дітям.

«Нам приємно сьогодні тут бути, порадувати діток у переддень Святого Миколая. Тому що дуже важливо дарувати дітям тепло, свою увагу і, я думаю, їм дуже приємно, що ми сьогодні приїхали», - каже представник кампанії «Ефективні інвестиції» Юлія Лактурова.

«Цими подарунками ми створили для дітей, дивлячись на їх реакцію, реальне свято», - додає івент-менеджер КФ «Житомирські ласощі» Валентина.

І все ж найбільше діти радіють не подарункам, а простому спілкуванню, яке отримують, коли до них приїздять гості.

«Ми хочемо, щоб до нас приїжджали, і щоб ми знайомилися із людьми», - зізнається Дарина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖКК картонний комбінат Новий рік  
Матеріали по темі