Політика

За сприяння Руслана Годованого діти Чуднівщини побували у різдвяній казці

21 December 2018, 15:30

Справжню різдвяну казку створив для учнів Дубищенської та Тютюнниківської шкіл колектив академічного обласного театру ляльок, який завітав на Чуднівщину із виставою «Снігова Королева».

Вже третій рік поспіль за сприяння голови громадської організації «Справедливість та Розвиток» Руслана Годованого подібні вистави відбуваються у навчальних закладах Чуднівщини. На його переконання, саме вплив мистецтва допомагає сформувати правильні цінності у маленьких громадян України.

«Я дуже радий, що ми з моєю командою у Чуднові вже не перший рік даруємо свято Святого Миколая. Ми буваємо в різних школах, в різних куточках Чуднівщини. Сьогодні завітали в ці школи, бо тут ми були на День вчителя та обіцяли їм виставу. Я дуже радий, що саме через казкову творчість, через ляльковий театр діти отримують віру в святих, в добро, в любов, і це, я маю надію, вони пронесуть через все життя», - розповів голова ГО «Справедливість і розвиток» Руслан Годований.


Пригоди, втілені у виставі, не залишили байдужими маленьких глядачів. Вони із цікавістю спостерігали за розвитком подій та щиро вболівали за долю казкових героїв.

«Мені дуже сподобалося, дуже позитивні емоції, найбільше запам’ятався Ворон», - поділився враженнями від вистави Богдан.

«Мені сподобалося, коли Кай став хорошим і Герда з ним пішла додому», - зазначила Софія.

Прес-служба ГО «Справедливість і розвиток»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі