Місто

Кращу пропозицію на тендер по новорічних подарунках для школярів Житомира подала фірма з Вінниці, якій відмовили минулого року

21 December 2018, 16:44

Вінницька фірма ТД «Солодкий світ» запропонувала найнижчу ціну на тендері по закупівлі новорічних подарунків для школярів 1-4 класів, який проводило управління культури Житомирської міської ради.

Розкриття пропозицій в тендері, який був оголошений 5 грудня, відбулося 21 грудня. За 15600 подарунків вагою не менше 300 г кожен, збиралися заплатити 540 тис. грн. В умовах закупівлі прописано, що у складі подарунку не має бути карамельок, а якість цукерок має відповідати ДСТУ. Кожен новорічний подарунок повинен містити вітальну листівку.

Свої пропозиції на тендер подали чотири учасники: ПП «Продцентр-плюс» запропонувало 539 тис. 760 грн, ПП «ТД «Солодкий світ» - 499 тис. 980 грн, ТОВ «Інвестиційне рішення» - 499 тис. 200 грн, ТОВ «Торговий дім «Житомирські ласощі» - 491 тис. 400 грн. Але приватне підприємство з Вінниці «ТД «Солодкий світ» знизило ціну до 455 тис. 832 грн і зараз очікує рішення тендерного комітету, як потенційний переможець.

Фото цукерок з тендерної пропозиції ТД «Солодкий світ»

Нагадаємо, минулого року ТОВ «ТД «Солодкий світ» теж пропонувало найменшу ціну на тендері управління культури Житомирської міської ради по закупівлі новорічних подарунків, але цю пропозицію відхилили. Причиною відмови стало те, що фірма вирішила продати управлінню культури неліквід: деякі цукерки мали прострочений термін вживання в інших були відсутні посвідчення про якість.

Скільки і які новорічні подарунки купували цього року за бюджетні кошти – дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, з 23 грудня у житомирських школах починаються зимові канікули, які триватимуть до 13 січня (включно).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новий рік подарунок тендер цукерки діти  
Матеріали по темі