Події

​На легкоатлетичних змаганнях у Житомирі 13-річна дівчина впала і отримала важку травму

22 December 2018, 13:25

15 грудня під час спортивних змагань травмувалась 13-річна школярка з міста Баранівка. Дівчинка 2005 року народження отримала складну травму тазу: закритий перелом горба правої сідничної клітки зі зміщенням, дитина потребує операції.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

Голова Баранівської РДА Микола Вельчинський у коментарі Житомир.info підтвердив інформацію про нещасний випадок і розповів, що подія трапилась на легкоатлетичних змаганнях у Житомирі.

«Дівчинка – учениця Баранівської школи, вихованка місцевої ДЮСШ. Під час легкоатлетичних змагань за першість Житомира, а саме під час бігу на дистанції 60 метрів, підвернула ногу і впала. В результаті отримала перелом сідничних кісток. Дівчинку госпіталізували до місцевої лікарні, а потім доправили до київського «Охматдиту». На середу, 26 грудня, призначена складна операція. Сподіватимемося, що з дитиною все буде гаразд», - розповів Микола Вельчинський.

Як повідомляв Житомир.info, у селі Стрижівка Любарського району 5-класник отримав струс мозку в шкільному туалеті, поліція розпочала перевірку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: травма змагання школярка Баранівка  
Матеріали по темі