Події

У ДТП на київській трасі постраждала голова житомирської «Батьківщини» Анжеліка Лабунська (доповнено)

24 December 2018, 11:23

Рано вранці 24 грудня на трасі Київ-Чоп біля села Царівка Коростишівського району Житомирської області сталася дорожньо-транспортна пригода з легковиком та позашляховиком.

Про це Житомир.info поінформувала читачка.

«ДТП на трасі Київ-Чоп у бік Києва, між селами Царівка і Кочерів. Зіштовхнулися легковушка і позашляховик, останній у кюветі. На місці працює поліція», - повідомила читачка.

Зіткнулися автомобілі Mercedes-Benz та Opel Vectra, які рухалися в попутному напрямку, - повідомила Житомир.info заступник начальника відділу комунікацій ГУНП в Житомирській області Ольга Номерчук.

«Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на 90-му кілометрі автодороги Київ-Чоп надійшло до поліції близько 5.30 24 грудня. Попередньо, сталося зіткнення автівок Opel Vectra та Mercedes-Benz, які рухались у попутному напрямку. За попередніми даними, тілесні ушкодження отримала пасажирка Mercedes-Benz, яка звернулась за допомогою медиків. Водій Opel - бердичівлянин 1983 року народження, водій Mercedes - киянин 1959 р. н. Усі інші обставини з'ясовуються», - розповіла Ольга Номерчук.

ЗМІ повідомляють, що в ДТП постраждала голова Житомирського обласного осередку партії «Батьківщина» Анжеліка Лабунська. Вона була пасажиркою авта, яке перекинулось. Автомобіль Mercedes Анжеліка Лабунська отримала від чоловіка в подарунок.

Голова фракції ВО «Батьківщина» в Житомирській обласній раді Володимир Кропивницький 24 грудня підтвердив Житомир.info даний факт.

«Дійсно, сьогодні у ДТП постраждала наш друг, соратник Анжеліка Вікторівна Лабунська. Зараз вона знаходиться в реанімаційному відділенні обласної лікарні. У неї проблеми з плечем, однак віримо, що все буде гаразд і вона швидко одужає», - сказав Володимир Кропивницький у коментарі Житомир.info.

О 12.46 на сайті ГУНП у Житомирській області з'явилася інформація, що попередня правова кваліфікація даної ДТП – ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Як повідомляв Житомир.info, 24 листопада 2018 року близько 19.30 у селі Тетерівка Житомирського району депутат Житомирської обласної ради Дмитро Кропачов (фракція ВО «Батьківщина») збив на смерть 60-річну жінку, Згодом в прокуратурі повідомили, що Кропачову не пред’явлене звинувачення у справі про смертельне ДТП в селі Тетерівка, адже він проходить по ній як свідок. На сесії облради 18 грудня прокурор області Любомир Війтович поінформував, що наразі триває досудове розслідування, призначено ряд експертиз, після завершення яких буде прийнято процесуальне рішення у кримінальному провадженні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія Лабунська  
Матеріали по темі