Влада

​Перед Новим роком двом житомирським студенткам та курсанту призначили урядові стипендії

28 December 2018, 10:34

Студенткам житомирських вишів та курсантові Житомирського військового інституту призначили академічні стипендії Кабінету Міністрів України за семестр, що минув.

Розпорядження від 27 грудня 2018 року «Про призначення академічної стипендії Кабінету Міністрів України студентам закладів вищої освіти» прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана розмістили на Урядовому порталі.

«Призначити академічну стипендію Кабінету Міністрів України студентам закладів вищої освіти на I семестр 2018/2019 навчального року згідно з додатком. Виплату стипендій здійснювати в межах стипендіального фонду закладів вищої освіти», - йдеться в документі. У списку – дві житомирські студентки та курсант військового інституту:

  • ТАЛЬКО Руслана Сергіївна, студентка Житомирського державного університету імені Івана Франка;
  • ШОМКО Віта Вікторівна - студентка Житомирського державного технологічного університету;
  • ЦІПОРЕНКО Олександр Віталійович - курсант Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова.

Нагадаємо, у травні 2018 року Уряд признaчив соціaльні стипендії Верховної Рaди Укрaїни 66 студентам з числa дітей-сиріт тa дітей з мaлозaбезпечених сімей, в числі яких - студентка Житомирського національного агроекологічного університету та курсант ЖВІ.

Як повідомляв Житомир.info, 27 грудня 2018 року Президент України Петро Порошенко призначив дворічну стипендію журналістові з Житомира Миколі Рою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стипендія ВУЗ курсант студент  
Матеріали по темі