Політика

​Опозиціонери традиційно взяли участь у новорічних святкових заходах у різних куточках Житомирщини

28 December 2018, 11:50

Опозиціонери Житомирщини щороку беруть активну участь у відзначені Новорічних свят — починаючи з Дня Святого Миколая й аж до Різдва по всій області лунають вітання, а дітлахи отримують подарунки.

Одними з перших, народний депутат від ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ — ЗА ЖИТТЯ України Юрій Павленко привітав вихованців Житомирської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ст. для глухих дітей. Це вже четвертий поспіль візит народного обранця до школи-інтернату й за цей час Юрій Павленко став тут хорошим та бажаним гостем. Діти підготували для гостей, серед яких також була голова фракції ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ у Житомирській міській раді Наталія Леонченко та інші партійці, справжнє свято з танцювальними номерами. Опозиційні депутати, в свою чергу, звернулися до усіх присутніх з найкращими побажаннями.

«Дякую юним талановитим артистам за гарний настрій, що вони нам подарували. Вітаю усіх з Днем Святого Миколая, з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаю вам безліч чудових подарунків у ці свята й аби всі бажання та мрії збулися. Також, дякую викладачам, за вашу не легку працю, за те добро та душу, що ви вкладаєте у виховання кожного свого учня», — наголосив Юрій Павленко.

Основне захворювання учнів школи-інтернату — сенсоневральна глухота, деякі мають складні вади розвитку. Багато дітей мають спадкові захворювання слуху, є вихідцями з малозабезпечених сімей та сімей групи соціального ризику. Саме тому, школа-інтернат не лише виконує функції освітнього, реабілітаційно-корекційного закладу, але й забезпечує соціальний захист прав дітей і неповнолітніх.

Вже третій рік поспіль в Коростенському міському Палаці культури ім. Тараса Шевченка, голова фракції ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ у Житомирській обласній раді Анатолій Мелашенко влаштовує для дітей Коростеня чудове передноворічне свято.

«Не секрет, що дитячі спогади завжди дуже яскраві і залишаються з нами на все життя. Тому ми щороку даруємо малечі казкове свято, вручаємо новорічні подарунки. Діти, як ніхто інший завжди чекають якогось дива, а для дорослих немає нічого приємнішого, ніж бачити радісні та щасливі очі наших дітей. Тому, ми повинні робити все можливе аби мрії дітлахів здійснювалися», — наголосив Анатолій Мелашенко.

Також до святкових заходів у Коростені приєднався народний депутат від ОПОЗЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ — ЗА ЖИТТЯ Юрій Павленко. Політик влаштував інтерактивне спілкування з дітками,які, не приховуючи емоцій, поділилися з депутатом своїми враження.

Голова фракції ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ у Житомирській міській раді Наталія Леонченко з Днем Святого Миколая та наступаючими Новорічними святами привітала учнів Житомирської ЗОШ №33. Депутат подарувала шафу для однієї з класних кімнат школи, а діти сироти та з малозабезпечених сімей, учні 1-4 класів, отримали солодкі подарунки. Під час спілкування зі школярами, Наталія Леонченко поцікавилася їхніми бажаннями та планами на майбутнє.

«Цікаво знати про що думають дітлахи. Їхні мрії іноді смішні, але водночас — щирі. Сподіваюся, що Святий Миколай виповнить усі їхні бажання. А я та мої колеги депутати, в свою чергу, докладемо максимум зусиль, щоб життя маленьких житомирян було комфортним та щасливим. Також хочу зазначити, що дуже важливо донести частинку свята та приділити увагу тим дітках, які найбільше цього потребують. Діти – це наше майбутнє і ми робитимемо все для того, аби вони завжди вірили в чудеса та були здоровими й щасливими», — наголосила депутат.

Депутати Житомирської обласної ради від фракції ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ вже відвідали ряд районів та привітали місцевих дітлахів з Новорічними святами. Зокрема, Наталія Рибак побувала у Черняхівському районі, а Олександр Чорноморець передав подарунки до Романівського. Раїса Гула влаштувала для дітей пільгових категорій Житомирського району поїздку на новорічне святкове дійство у Житомирському обласному музично-драматичному театрі. Однак свята тривають і опозиціонери підготували ще багато різних приємних новорічних сюрпризів для юних мешканців Житомирщини.

«Новорічні та Різдвяні свята одні з найулюбленіших та найатмосферніших в Україні. Їх люблять і малеча, і дорослі. А представники ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ — ЗА ЖИТТЯ завжди радо долучаються до святкових дійств. Ми намагаємося привітати кожну дитину, кожну родину Житомирщини. Обговорити підсумки року що минає, та дізнатися побажання громади на наступний рік», — зауважує Юрій Павленко.

«Дорогі друзі! Від щирого серця вітаю Вас з Новим Роком та Різдвом Христовим! Бажаю Вам та Вашій родині міцного здоров’я, добробуту і щастя! Нехай у Ваших оселях панують тепло та затишок, радість і любов! Хай здійснюються усі Ваші мрії та задуми! Миру і злагоди нам усім! Радісних свят та вдалого Нового Року!», — вітає з Новорічними святами народний депутат України Юрій Павленко.

Прес-служба «Опозиційного Блоку»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Опозиційний блок Павленко  
Матеріали по темі