Суспільство

​Сервісний центр МВС в Бердичеві став сотим центром в Україні і п’ятим на Житомирщині

28 December 2018, 21:18

28 грудня у Бердичеві відбулась презентація оновленого сервісного центру МВС. Цей офіс став сотим в Україні і п’ятим в Житомирській області. Тут громадяни можуть швидко та зручно швидко зареєструвати авто, замінити необхідні дані в свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу або ж замінити посвідчення водія. Відкриття подібних центрів - це впровадження реформи обслуговування українців, переконані представники обласної міської бердичівської влади.


«Цей центр, як ви розумієте, не є якоюсь однією показовою інституцією. Знаєте, як за часів Радянського Союзу були показові магазини, якісь установи, заклади, організації, а все інше було таким, як було. Зараз же ми говоримо, що цей центр вже сотий. Він - номер 100. Інші центри, які відкрились, вони також подібні до нього. Це все - елементи загальнодержавного реформування. Цей центр не є якимось випадком. Це елемент системної державної політики, яка охоплює всі рівні реформування. І я щиро переконаний, що ми будемо далі бачити ще кращі результати, які спрямовуються на єдине - наближення послуг медичних, освітніх, адміністративних, усіх видів послуг до кінцевого споживача і можливість громадянина брати участь в державно-управлінських процесах, впливати на них тим чи іншим чином. Оце і є європейський шлях розвитку», - переконаний керівник апарату Житомирської ОДА Олексій Шатило.

«Важко сказати, що відчуває людина. За відгуками, центр тільки-но розпочав свою роботу. Я думаю, що за підсумками наступного року ми будемо бачити, наскільки ці відгуки позитивні, щоб дати цьому оцінку Але те, що створені умови і є можливості надання супутніх послуг - то це, звичайно, позитивно», - каже заступник Бердичівського міського голови Таміла Павлішина.

Раніше, щоб отримати довідку чи консультацію, потрібно було вистояти величезну чергу, і все це було в значно меншому приміщенні. Однак тепер сервісний центр МВС в Бердичеві є чи не зразковим.

«Поспілкувавшись з тими людьми, які прийшли сюди, я відчуваю, що ми з командою дійсно усе зробили правильно. Ми стовідсотково йдемо і крокуємо вперед. І надання послуг максимально наближено до тих, які людина хоче отримати. Звісно, є якісь бюрократичні перепони, якісь довідки, якісь нотаріальні посвідчення, прибирати якісь обмеження, і так далі. Ми їм максимально допомагаємо, надаємо консультації, прораховуємо, направляємо в інстанції, які потрібно. Тому, отримавши від нас консультацію, знає, що робити і як. І наступного разу приходять вже з повним пакетом документів. У нас фахові спеціалісти, усі вони досвідчені, усі нормальні і лояльні до людей: з посмішкою зустрічають, з посмішкою проводжають. І особливо, хочу сказати, люди, які приїжджають з віддалених міст, з районів, вони бачать, що змінюється держава. В їх серцях я бачу вогник радості від того, що дійсно є реформи, які ведуть до покращення життя в Україні. І вже не потрібно їхати до Європи, Європа вже тут у нас, в Бердичеві», - вважає начальник ТСЦ МВС Ігор Романський.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сервісний центр реєстрація авто  
Матеріали по темі