Місто

​Напередодні Нового року «Житомирський картонний комбінат» влаштував флешмоб у центрі міста

29 December 2018, 10:42

Керівництво «Житомирського картонного комбінату» піклується не лише за успіх підприємства, а і за своїх працівників. Позаяк, підприємство несе соціально-корпоративну відповідальність та переймається питанням тімбілдінгу, а саме - згуртуванням колективу. Разом із тим, керівництво йде курсом розвитку програм корпоративної відповідальності та підвищення мотивації колективу. І це - не тільки професійні тренінги та навчання, але й програми особистісного та колективного зростання, спільного відзначення визначних дат та свят. Зокрема і в переддень Нового року працівники підприємства зібралися на Різдвяному ярмарку, аби разом влаштувати флешмоб як для себе, так і для містян.

«Ми зібралися, аби відсвяткувати разом наш корпоратив, Новий рік, і вирішили його розпочати у вигляді флешмобу. Кожного року виробництво на підприємстві - це завжди виклик для розвитку, на досягнення визначених цілей. Кожного року ми працюємо на покращення якості нашої продукції, за якісне розширення ринку, наших співробітників, щоб вони почували себе добре і заробляли достойно», - розповідає комерційний директор ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Вадим Ліскі.


«Ми намагаємося зробити усе, що у наших силах, для людей. Сподіваюсь, їм це подобається. Сподіваюсь, що це підвищує внутрішній стан колективу. Їм радість, а нам гарні результати та успіх», - каже генеральний директор ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Олег Карпека.

Вбравшись у червоні новорічні шапки, тримаючи у руках повітряні кульки та прапори країн партнерів, близько сотні працівників «Житомирського картонного комбінату», підтанцьовуючи, пройшлися святковою ходою по пішохідній Михайлівській, даруючи гарний настрій не лише собі, а й містянам. За словами учасників ходи, такі заходи зближують та об’єднують колектив, надихаючи працювати іще краще та продуктивніше.

«Після такого тімбілдінгу набагато легше працювати з людьми, з якими ти не спілкувався раніше. Це дуже круто. Житомирському картонному комбінату та нашому чудовому колективу я бажаю натхнення, втілення всіх наших планів та любові», - ділиться працівниця ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Тетяна.

«Хочу всім побажати розвитку, міцних нервів, стабільності і щоб у всіх все виходило якнайкраще», - додає працівник ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Олександр.

Наостанок працівники підприємства під супровід барабанного маршу, загадавши бажання, випустили в небо повітряні кульки, як символ мрій та їх здійснення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖКК флешмоб Новий рік ярмарок  
Матеріали по темі