Місто

Паб Вульф став кращим рестораном Житомира за версією «Народного бренду-2018»

30 December 2018, 15:08

Другий рік поспіль невеличкий заклад отримує вище визнання житомирян. Минулого року паб Вульф здобув золоту відзнаку «Народний Бренд 2017» у номінації «Кращий бар та паб». А тепер, завдяки гастрономічним талантам та любові містян, переміг у номінації «Кращий ресторан 2018-го року».

Справжнє захоплення кухнею, що робить звичайні страви вишуканим задоволенням, невпинний пошук нових смаків та кулінарних вражень не залишає байдужим жодного гостя пабу. Особлива атмосфера у пабі вовка підкорює, у вихідні дні столики доводиться резервувати заздалегідь.

«Ми вдячні всім, хто віддав за нас свій голос. Це цінніше за думку будь-якого суворого журі. Дякуємо нашим клієнтам, вони — найкращі друзі усіх часів. Попереду всіх нас чекає багато цікавих відкриттів. Віримо, що одного дня дістанемо для міста зірку Мішлен. Сподіваємося, що це буде перша зірка в Україні. Щоб наша країна та світ пишалися житомирянами. Бо ми, житомиряни, того варті, ми — особливі. З прийдешнім Новим роком, Житомире!» — каже медійний менеджер закладу Вячеслав.

5c28c3f257784_original_w859_h569.jpg

Переконайтеся самі, завітайте до пабу Вульф за адресою: Київська, 96.

Та додавайтесь у друзі у соцмережах:

https://www.facebook.com/pubwolf/

https://www.instagram.com/pubwolf/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Вульф паб  
Матеріали по темі