Суспільство

Захисна плівка для телефону — незамінний захист для кожного

3 January 2019, 10:48

Не хочете, щоб новенький телефон через місяць засмучував вас пошкрябаним ключами, які випадково виявилися поруч, склом? Тоді подбайте про його безпеку. Захисні плівки — одні з найпоширеніших засобів захисту екрану телефону. Крім того, ціна на них теж найнижча серед усіх засобів захисту.

І хоча плівка не вбереже екран смартфона від тріщин внаслідок падіння з великої висоти, але дрібні подряпини та сколи вона зможе попередити. Ознайомитися з асортиментом і різновидами таких плівок можна за посиланням https://vseplus.com/product/mobilnye-telefony/33-zashchitnye-plenki.

Різновиди захисних плівок: обираємо оптимальну

Вирізняють такі види захисних плівок:

  • глянцева — добре сприймає доторки, не знижує час реакції телефону, але досить сильно відблискує;
  • матова — не відблискує, досить чутлива, але може погіршувати якість зображення, що виводиться на екран;
  • олеофобна — запобігає появі відбитків пальців і вух, але має вищу ціну;
  • дзеркальна — перетворюється на повноцінне дзеркало в той час, коли телефон заблокований або вимкнений;
  • діамантова — завдяки перламутровому напиленню не лише значно «здорожує» вигляд телефону, а й нівелює дрібні недоліки завдяки оптичному ефекту.

Така плівка справді досить ефективно захищає екран смартфона від дрібних подряпин, а доступна ціна дає змогу змінювати її, коли вона втрачає свої захисні якості. Це найоптимальніший вибір для тих, хто не бажає ховати зовнішній вигляд своєї улюбленої моделі за чохлами та накладками.

А якщо придбати дорожчі варіанти плівки, то можна успішно приховати дрібні недоліки екрану без значних витрат на заміну скла. Крім того, захист екрану від зайвих подряпин і сколів безпосередньо впливає і на термін його експлуатації, тож придбання такої плівки можна вважати вигідним інвестуванням.

Варто звернути увагу, на ще одну корисну особливість такої плівки: вона захистить приватність інформації від чужих поглядів. Адже прочитати те, що виводиться на екран, під кутом практично неможливо. Тож кожен зможе підібрати саме той вид плівки, який задовольнить всі його побажання та потреби.

Фіксуватися на екрані така плівка може двома способами: електростатичним чи за допомогою клейкої основи. У першому випадку використовується силіконове безклейове покриття, тож її можна буде знімати та мити багато разів. Це найпоширеніший вид плівок. Варіанти з клейкою основою менш довговічні та зносостійкі.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі