Суспільство

У Житомирській ОДА попередили про погіршення погодних умов

3 January 2019, 16:52

На території України очікується ускладнення погодних умов. Значний сніг, подекуди з дощем, посилення вітру до 15-20 м/с, спостерігатиметься в Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Харківській областях.

Про це говорили 3 січня під час позачергового засідання Державної комісії з питань ТЕБ та НС, у якому взяв участь заступник голови ОДА Олексій Ясюнецький, – пише прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

«Ми очікуємо, що внаслідок переміщення активного циклону, негода, а саме значний сніг, подекуди з дощем, посилення вітру до 15-20 м/с, спостерігатиметься в Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Харківській областях. Несприятливі погодні умови можуть призвести до порушень електропостачання населених пунктів, руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць, ускладнення роботи комунальних служб та будівельної галузі», - зазначив директор Українського гідрометцентру Микола Кульбіда.

Під час засідання учасники також заслухали доповіді керівників обласних державних адміністрацій щодо готовності протидіяти наслідкам негоди. Зокрема, про забезпечення технікою, паливно-мастильними матеріалами, а також піщано-соляної сумішшю.

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 3 січня 2019 року на автомобільних дорогах загального користування державного значення, що проходять територією Житомирської області, 60 одиниць техніки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА негода  
Матеріали по темі