Події

В центрі Житомира 16-річні хлопці відібрали у ровесників дорогі телефони

4 January 2019, 15:45

Двох 16-річних парубків правоохоронці викрили у причетності до грабежу студентів, що стався у центрі Житомира під ранок 1 січня. Викрадені речі вилучені.

Про це 4 січня інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«2 січня до Житомирського відділу поліції звернулись двоє 17-річних юнаків із повідомленням про пограбування. За їх словами, у новорічну ніч на одній з центральних вулиць Житомира у них відбувся конфлікт з незнайомими молодиками. У результаті ті вдарили заявників і, відібравши у них вартісні мобільні телефони, втекли. Відповідні відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

«Для встановлення причетних до злочину поліцейські провели низку першочергових заходів, у тому числі проаналізували записи камер відеоспостереження, і встановили ймовірно причетних до грабежу осіб», - повідомив начальник Житомирського ВП ГУНП Михайло Сорока.

Викритими у вчиненні злочину виявились двоє 16-річних молодиків. Викрадені у заявників речі у них вилучені. Нині у рамках подальшого розслідування кримінального провадження поліція встановлює усі обставини події. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 4 до 6 років.

Як повідомляв Житомир.info, у передноворічну ніч, 31 грудня, 26-річний житомирянин попався на крадіжці в райцентрі Баранівка Житомирської області: розбив вікно і виніс майно господарів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція телефон крадіжка  
Матеріали по темі