Місто

У Житомирі відбувся фінал ХІІ корпоративного чемпіонату з боулінгу

5 January 2019, 16:05

18.12.2018 відбувся фінал ХІІ Корпоративного чемпіонату з боулінгу-2018.

Цього року було поставлено новий РЕКОРД - зареєстровано 136 команд-учасниць! Відбулося 14 відбіркових матчів, 2 напівфінали для 1-ї та 2-ї ліги, індивідуальні змагання за першість серед чоловіків та жінок у Liberty Hall.

Організатори: рекламна агенція Пропозиція та Liberty Hall. Генеральний інформаційний спонсор – Житомир.info. Заряджає всіх позитивом ведучий Паша Легенчук. Усі фото чемпіонату шукайте на сайті фотоагенства Провінція.

У фіналі участь приймали 10 команд, які набрали максимальну кількість балів у півфіналах І та ІІ ліги :

1. Релакслон

2. Омакс Центр

3. Збірна

4. Федерація армспорту Житомира

5. Експотрансграніт

6. Все для внутрішнього декору

7. ФК "Танкіст"

8. Друзі

9. Електросила

10. Plus

І місце в ХІІ Корпоративному чемпіонаті з боулінгу-2018 у запеклій боротьбі виграла команда "ЕЛЕКТРОСИЛА", 1869 балів! Вітаємо!!!

Переможці отримали сувенірну та зігріваючу продукцію від Генерального спонсору Nemiroff, 4-х кілограмову корзину солодощів від Житомирські Ласощі, мікрохвильову піч відВМ-Техніка, квіти від Greenflora, BigBob , крутезну продукцію для офісу і кухні від Resteam, сертифікат на поїздку на 5 тис. грн. від ТА 4 сезону, омивач від АКБ-центр, TURCOFFEE, сумка інструментів на суму від Центр Комплектації, кукурбіту ТМ Руден, продукція та сувенірка ТМ Чернігівське, .

ІІ місце в ХІІ Корпоративному чемпіонаті з боулінгу-2018 виграла команда "ФЕДЕРАЦІЯ АРМСПОРТУ ЖИТОМИРА", 1844 бали! Вітаємо!

ІІІ місце в ХІІ Корпоративному чемпіонаті з боулінгу - 2018 у цікавій боротьбі виграла команда "РЕЛАКСЛОН", 1754 бали! Вітаємо!

Фаворит ЖЛ - команда "PLUS"

Фаворит Nemiroff - команда ФК "Танкіст"

Фаворит ВМ Техніка - команда "Омакс Центр"

Дякуємо усім партнерам та спонсорам за активну підтримку, а командам за мегапозитивну участь і активне прагнення до перемоги!!! Генеральний спонсор Nemiroff, Ексклюзивні – Житомирські Ласощі та ВМ-Техніка, Спонсори Eurogold, Greenflora, Diadema, BigBob , Resteam, 4 сезона, АКБ-центр, Центр Комплектації, партнери Спорт для всіх, Житомирський драматичний академічний театр ім..І.Кочерги, TURCOFFEE, кінотеатр Україна, СК-1, Таксі 579, ТМ Руден, салон краси Венеція, ТМ Чернігівське, 60minutes квеструм (http://www.60minutes.in.ua/) , WINWIN, Parohod,Telecontact, REC, Province.

Запис на 13-й Корпоративний Чемпіонат з боулінгу 2019 в м.Житомирі розпочинається з травня. Слідкуйте за новинами на Житомир.info.

Попереднє бронювання у РА Пропозиція за адресою Рильського 9, оф. 506 чи за тел.. 48-02-58, 067-41-00-282.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі