Місто

На Різдвяному ярмарку в Житомирі компанія «Інформбюро» влаштувала свято для дітей військових з Бердичева

5 January 2019, 16:53

Колядками, танцями, співами та забавами - так зустрічають військовослужбовців 26-ї Бердичівської артилерійської бригади разом із їхніми сім’ями у Житомирі. А саме – на Різдвяному ярмарку. Влаштовувати родинне свято для останніх стало гарною традицією і проходить уже вчетверте, - розповідає організатор заходу Ярослав Гапоненко.

«Розпочалося все з того, що я познайомився з хлопцями десь 5 років тому і оскільки у Бердичеві немає таких святкувань, як у Житомирі, немає Різдвяного ярмарку, є ялинка, своя програма, але ми їх запросили у Житомир. Ми тоді зробили подарунок для частини - вручили прапор 26 артилерійської бригади. Кожного року - це вже проходить у рамках родинного кола. Сьогодні на свято до нас приїхав великий колектив - 25 дітей та близько 20 дорослих. Діти та сім’ї військовослужбовців 26 артилерійської бригади», - розповідає директор компанії «Інформбюро» Ярослав Гапоненко.


Дітлахи, ба навіть дорослі, не приховуючи емоцій діляться враженнями. Мовляв, завдяки такому заходу можна гарно провести час із родиною, зарядитися позитивними емоціями, а ще - знайти нових друзів.

«Круто, все подобається, позитивно, веселився від душі», - ділиться Максим Загорулько.

«Житомир дуже веселий, сніговик у нас веселий, сьогодні дуже весело», - зізнається Дарина Пінчук.

«Приїхав з сином і дружиною, враження позитивні, дуже гарно організоване свято, конкурси, діти зацікавлені. Дякуємо організаторам за таку можливість і відпочити зі своїми сім’ями», - зауважує Ярослав Зінєвич.

Окрім сміху, веселощів та активностей від ярмаркового Житомира гості отримують різдвяний будиночок із печива, який згодом передадуть військовим у 26 артилерійську бригаду, та щирі привітання від організаторів свята.

«Дуже подобається, я думаю ми будемо іще не раз приїжджати, якщо будуть запрошувати. Дуже добре, гарно і гостинно», - дякує Світлана Сінкевич.

«Хотіла б побажати військовослужбовцям миру, вони зараз захищають нашу неньку - Україну. Бажаємо усім міцного здоров’я, щастя, натхнення і нехай швидше повертаються. Миру, здоров’я і дорослим, і діткам», - бажає співорганізатор заходу Крістіна Пушкар.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі