Події

​У Житомирській області з замерзлої річки дістали тіло чоловіка, якого розшукували рідні та поліція

11 January 2019, 14:26

У селищі Брусилів Житомирської області з замерзлої річки Здвиж рятувальники вилучили тіло чоловіка, якого дві доби розшукували рідні та поліція.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС в Житомирській області.

«8 січня 2019 року о 16:03 до служби порятунку «101» смт Брусилів від поліцейських надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників для пошуку зниклого чоловіка», - йдеться у повідомленні.

Як з’ясувалося, напередодні місцеві мешканці повідомили поліції, що зник їхній родич. Після проведення пошукових робіт, 8 січня правоохоронці знайшли куртку зниклого, що знаходилася неподалік від берега на замерзлій річці Здвиж. Фахівці припустили, що чоловік провалився під кригу, та залучили на допомогу рятувальників.

«До темноти бійці ДСНС шукали чоловіка по течії. Пройшли майже 50 кв.м по обидва берега водойми, але через сильну замуленість ріки чоловіка так і не знайшли. На наступний день з самого ранку рятувальники розпочали пошуки на надувному човні, прорубуючи лунки в кризі. О 9:45 фахівці ДСНС знайшли тіло загиблого в місці провалля на відстані 1,5 м від берега. Чоловік зачепився одягом за гілля. Далі рятувальники обережно дістали та доправили тіло на сушу», - повідомили рятувальники.

Усі обставини події наразі встановлюються правоохоронцями.

Нагадаємо, 10 січня у Житомирі чоловік стрибнув з бердичівського мосту в Тетерів, поліції розповів, що таким чином загартовується.

Як повідомляв Житомир.info, 8 січня у Житомирі на вулиці Миру рятувальники дістали з криниці тіло чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крига загиблий ДСНС рятувальник втопився загиблий Брусилів  
Матеріали по темі