Суспільство

У Малині вперше цьогоріч збиратимуть та утилізовуватимуть новорічні дерева містян

12 January 2019, 11:49

Після закінчення новорічних свят, за ініціативи влади міста Малин, вперше в цьому році передбачено збір та утилізацію новорічних ялинок. Для цього 21-22 січня ялинки та сосни малинчани зможуть принести і залишити в пунктах збору.

Про це 11 січня поінформувала прес-служба Малинської міської ради.

«23 січня працівниками КП «Екоресурс» та «Папір-Малу» деревця буде відправлено на підприємство, подрібнено на щепу і використано для вироблення теплової енергії, необхідної у роботі підприємства. Подаємо перелік місць централізованого збору ялинок: вул. Приходька (між буд. 67 і КНС), вул. Неманихіна (біля колишньої вечірньої школи), вул. Гагаріна 31-29 (майданчик між будинками), вул. Чорновола (між стадіоном і буд. 34а), вул. Чорновола (кінцева зупинка), вул. Барміна (кінцева зупинка), вул. Набережна (навпроти буд.15 по вул. Гагаріна), вул. Партизанська 8, вул. Лисенка 17, вул. Дорошок (між буд.29 і котельнею), вул. Толстого 1 (біля ринку), пров. Січових Стрільців і Грушевського, вул. 30 років Перемоги 17, вул. Володимирська (навпроти буд.26 в і 24), вул. Кримського 110 в, пров. Покровський/Огієнка, вул. Героїв Малинського підпілля 12, вул. Машинобудівників 4. Шановні малинчани! Не викидайте ялинки у контейнери для сміття та біля них. Робімо наше місто чистим та цивілізованим», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у містах Житомирської області до 19 грудня 2018 року прикрасили головні ялинки. Який вигляд мали та чим прикрашали новорічні дерева – можна переглянути тут.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Малин новорічні дерева утилізація  
Матеріали по темі