Події

У райцентрі Житомирської області рятувальники знайшли в будинку тіло чоловіка

15 January 2019, 15:08

У смт Народичі Житомирської області під час пожежі загинув чоловік.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

15 січня, о 10:44, до служби порятунку «101» смт Народичі надійшло повідомлення про загоряння у приватному житловому будинку. У хаті проживав чоловік 1943 року народження, який до того ж був у лежачому стані. Час від часу його навідував родич. Сьогодні він приніс чоловікові поїсти, відчинив двері і не зміг зайти всередину, адже приміщення було заповнене густим димом. Він відразу зателефонував до рятувальників.

Прибувши на місце пожежі, вогнеборці (у складі 5 чоловік) відключили будинок від електропостачання та приступили до проведення пошуку постраждалих й гасіння пожежі.

«Розвідкою встановлено, що вогнем охоплено матрац та постільна білизна. Розповсюдження вогню на меблі та конструкції житлового будинку не відбулось. В одній із кімнат біля ліжка рятувальники виявили бездиханне тіло господаря. Ймовірно, він з останніх сил намагався врятуватися», – інформують рятувальники.

О 10:49 пожежу було локалізовано, о 10:55 – ліквідовано.

Попередньо встановлено, що займання сталося через необережність під час куріння.

Як повідомляв Житомир.info, 13 січня 2019 року в селищі Брусилів Житомирської області на пожежі в приватній оселі загинули двоє людей – 93-річна власниця із 67-річним сином. За попередніми даними, займання сталося через необережність під час куріння: біля ліжка загиблого чоловіка рятувальники знайшли цигарки та недопалки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники Народичі  
Матеріали по темі