Місто

Мер Житомира доручив заступнику розривати договори з ЖЕКами та управляючими компаніями за неякісне прибирання

16 January 2019, 11:02

Мер Житомира Сергій Сухомлин доручив своєму заступнику з питань ЖКГ Сергію Кондратюку підняти питання про розірвання договорів з керівниками приватних ЖЕКів та управляючих компаній

Таке доручення Сухомлин озвучив на черговому засіданні міськвиконкому 16 січня після бурхливих виступів місцевих «активістів».

«Сергію Миколайовичу, сьогодні ж збираєте усі підприємства, приватні ЖЕКи, управляючі компанії, виносите попередження про неякісне прибирання снігу, льоду і піднімаєте питання про дострокове розірвання договорів і укладання нових, якщо вони не хочуть працювати», - сказав Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, чергове засідання виконкому почалося з виступів «активістів», які, зокрема, обурювалися підвищенням тарифів на вивезення сміття і прибиранням тротуарів від снігу та льоду.

Як повідомляв Житомир.info, місцеві «активісти», які періодично приходять з різними вимогами на сесії міської та обласних рад чи до кабінетів чиновників, 15 січня 2019 року висипали відро піску в кабінеті заступника мера Житомира Дмитра Ткачука.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком ЖЕК прибирання Сухомлин сніг  
Матеріали по темі