Суспільство

Інтернет-магазин домашнього текстилю «Постелька»: найкраще для вашої оселі

16 January 2019, 15:03

Що у світі наймиліше…

Сон – це третина людського життя, і це найпрекрасніша його третина (Еко Тавада). Тиха нічна темрява, добре провітрена кімната, комфортне ліжко, чиста м’яка постільна білизна, зручна подушка та ковдра, що дарує тепло і відчуття захищеності – ось «валіза», яку необхідно взяти з собою, відправляючись у царство Морфея.

До речі, вчені встановили, що людям, які страждають безсонням, допомогою може стати важка ковдра. Шведські дослідники пояснюють: важкі ковдри створюють відчуття перебування у «коконі», а це зменшує фізичне збудження і допомагає заснути. Цікаво, що важкі ковдри протягом десятиліть використовуються у терапії для дітей з порушеннями розвитку та для заспокоєння стривожених тварин.

«Лікарю, що ви мені дали, що я так добре себе почуваю?» – «Виспатись»

Для тих, хто розуміє, що подорож країною снів – то запорука здоров’я, краси, ранкової усмішки та привітності протягом дня, варто завітати до Інтернет-магазину домашнього текстилю «Постелька», який займає лідерські позиції на ринку у своїй категорії товару. Широкий асортимент, вигідні акції, швидка доставка, можливість обрати зручну форму оплати, гарантія якості – перевагами «Постельки» не можливо не спокуситися.

Для кожного куточка вашої оселі

Пледи і покривала, простирадла та наматрацники, чохли для меблів і ошатні «спідниці» для ліжок – далеко не повний перелік товарів для вашої спальні та вітальні.

М’якими і пухнастими в домі можуть бути не лише котики і хом’ячки, а й рушнички від «Постельки», які обійматимуть вас після душу чи ванної. В Інтернет-магазині також знайдете аксесуари та килимки для ванної кімнати й усе необхідне для бані і сауни.

Кухня – то душа дому. Тут пахне какао та ванільною запіканкою, це місце для сімейних нарад за вечерею і територія сердечних розмов. Ретельно підібраний кухонний текстиль зробить вашу кухню затишною і гостинною. З мереживом, найрізноманітнішими візерунками і принтами – від вибору скатертин для вашої ідеальної трапези розбігаються очі. Знайдете тут і кухонні рушники, прихватки, фартухи, тканинні серветки та раннери – все для того, аби кухня була не просто місцем, де готують їжу.

Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії, творчості (В. Сухомлинський)

Вам коли-небудь в Інтернеті траплялися на очі фото малюків, вкритих рушником чи замотаних у плед? Мабуть, такі милі світлини здатні злегка усміхнути будь-кого. Звісно, головний герой картини – карапуз, але і «обгортка» для тендітних ручок і рожевих п’ятачок має бути особливою – лагідною, як мамині руки. Якісні та найніжніші пледи, рушники, піжами і халати, подушки, ковдри та покривала для «квітів життя» знайдете у «Постельки».

А милі рюшечки і бантики на «конверті» для виписки прикрасять ваше новонароджене щастя, коли виноситимете його з пологового будинку.

Крижмо, сорочечка, пов’язочка, пінеточки – ваше дитятко буде білосніжним янголом під час таїнства хрещення. Окрім того, у «Постельки» можна замовити й іменну вишивку для святкового вбрання малечі.

Є тут також штори та килими для дитячої: яскраві, з казковими сюжетами, вони перетворять кімнату малюка на дивний світ краси, гри та фантазії.

Окрім того, в асортименті великого Інтернет-маркету домашнього текстилю – спідня білизна для всієї родини, декор для будинку, усе необхідне для походу на пляж.

«Постелька» – ваша вірна помічниця

Елітні вироби, стильні новинки, товари від брендів з бездоганною репутацією – «Постелька» перевершить ваші очікування та задовольнить найвибагливіших. Вона підкаже, що саме вам потрібно, якщо ви ще самі того не знаєте. Тут також безліч ідей для подарунків, адже в асортименті те, що потрібне кожній родині.

І нехай ваш сон буде найсолодшим, а оселя – тим затишним місцем, де навіть після погодних і життєвих мряк відпочинете тілом та душею.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі