Новини компаній

Свято у гавайському стилі

16 January 2019, 15:54

Хоч би яка температура була за вікном, поринути у спекотне літо можна навіть узимку. Задля цього не знадобиться брати квиток на літак до теплих країв. Досить влаштувати яскраву вечірку в гавайському стилі, щоб провести свято в такому «тропічному» антуражі.

Якісно та доступно

Знайти все необхідне для організаціївечірки у гавайському стилі можна за посиланням https://funfan.ua/ru/100-havaiska-vechirka. Представлені тут товари якісні і мають доступні ціни. Тож не витрачайте сили та час на пошуки аксесуарів — бережіть енергію для святкування!

Пірнаємо в тропічну насолоду

Оскільки гавайський антураж передбачає мінімум одягу, головною вимогою до організації вдалої вечірки в тропічному стилі є наявність теплого приміщення. А відповідним чином його облаштувати можна за допомогою:

  • скатертин з яскравими тропічними принтами;

свічок у формі фламінго;

спеціальних шпажок для канапе, декорованих маленькими ананасиками;

одноразових склянок із яскравими зображеннями;

серветок з ананасовим принтом.

Не забудьте також про намиста (вони називаються «леї») зі штучних квітів, які прийнято вдягати на шиї учасникам гавайскої вечірки.

Коктейлі

Приміщення слід декорувати кульками з фольги у формі тропічних коктейлів. А пригощати гостей варто вже справжніми напоями, які обов’язково мають містити екзотичні складові. Аби учасники свята почувалися невимушено та не хвилювалися через те, що можуть розбити скляний келих, бажано розливати коктейлі у пластиковий посуд.

Лейтмотив оформлення

Лейтмотивом оформлення такої вечірки може стати, приміром, образ фламінго. Адже ця витончена, яскрава, незвичайна і відразу впізнавана істота втілює саму суть екзотики. Тож подбайте про кульки у формі фламінго, посуд та скатертини з його зображеннями, маленькі подарунки (наприклад, брелоки) у вигляді цього птаха, які стануть приємним спогадом про неймовірну вечірку.

Гірлянди

Для декорування приміщення окрім кульок можна використовувати і гірлянди. Їх натягують під стелею або вздовж стін. Цей декор також може мати вигляд вервечки рожевих пташок або тропічних фруктів. Такі гірлянди будуть доречними на святкуванні дня народження і будь-якої іншої небуденної події.

Солодкий стіл

Якщо плануєте завершити вечірку святковим тортом, його теж можна прикрасити відповідним топером. А, замовляючи десерт, запропонуйте кулінару втілити тропічні мотиви й у цьому солодкому елементі свята. Окрім торта на столі обов’язково мають бути ананаси, апельсини, мандарини, виноград, манго.

Плей-лист та дрес-код

Розслабтеся та відірвіться на яскравій гавайській вечірці! Тим паче що її організація не потребує особливих зусиль, адже все необхідне можна придбати в одному місці. Не забудьте лише напередодні святкування підготувати тематичний плей-лист та повідомити учасників заходу про відповідний дрес-код.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі