Суспільство

У Бердичеві виписали додому породіллю, яка народила 15-ту дитину

21 January 2019, 11:24

Щасливому подружжю з передмістя Бердичева Житомирської області Єванжеліні й Даніїлу Нагорним 15 січня лелека приніс 15-ту дитинку - дівчинку Даніелу.

Про це повідомляє телеканал ВІК.

Маля вагою 3900 грамів народилось напередодні таткового ювілею – главі родини в січні виповнилося 50 років. 1 березня 2017 року жінка народила доньку Вероніку, а сьогодні вона разом із братиками та сестричками чекає вдома свою молодшу сестричку, - зазначає автор сюжету.

Кожне нове народження у родині Нагорних чекають як велику радість. Перших п’ятьох Єванжеліна народжувала щороку, далі – через півтора і два роки. Найстаршій дівчинці вже 21. У бердичівському Центрі Жінки добре знають породіллю, адже багатьох своїх діток вона народжувала саме тут. Цього разу, на відміну від попереднього, обійшлось без ускладнень, - йдеться в сюжеті.

«Щоразу з радістю зустрічаю цю звістку, хоча минулого разу думала, що вже все. Але дав Бог, то ми і раді, приймаємо всіх. Діти (сприймають) з великою радістю. Думала, що старші вже скажуть «Мама, досить», але, на диво, раді всі. Хоч і тіснувато в хаті, заради нового члена потіснимося», – каже мама.

Зі слів Єванжеліни, кожен у родині має свої обов’язки до душі. Найстарша донька, яка навчається на факультеті іноземних мов, дуже любить пекти і готувати. Друга донька допомагає мамі з квітами, по господарству. Третя – з дітьми, четверта – прибирати.

Також родина має проблему з цвілістю у хаті, що на околиці села Гришківці Бердичівського району, через що хворіють діти: у трьох – бронхіальна астма, решта періодично хворіють на кашель і застуди.

ВІК повідомляє: мама Єванжеліна сама з багатодітної родини: у її сестри 12 діток, а в батьків загалом 67 онуків. У великій родині, попри всі життєві труднощі, щоразу кажуть: якщо Бог іще дітей – із радістю і вдячністю приймуть цей найдорожчий дарунок.

Як повідомляв Житомир.info, 1 березня 2017 року в подружжя Нагорних народилася 14-та дитина – донечка Вєроніка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пологи породілля мама дитина  
Матеріали по темі