Суспільство

​Сотні житомирян відзначили свято Водохреща в родинному колі у комплексі «Кавунові дачі»

21 January 2019, 13:52

Зі смаколиками, колядкою та затишною атмосферою родинного свята Водохреща відзначили у готельному комплексі «Кавунові дачі». Сотні житомирян почали з’їжджатись до берега ріки Гуйва із самого ранку. Найсміливіші одразу приймали благодатну купіль, а після освячення води священнослужителями до сміливців почали приєднуватись і ті, хто роздумував, чи пірнати в ополонку.

У подібному форматі Водохреща на «Кавунових дачах» відзначають вже втретє і це вже стало доброю традицією.

За словами вірян, попри мінусову температуру, холоду вони абсолютно не відчувають і радять усім приєднуватись до проведення обряду.


«Водичка супер! Свято прекрасне, я і вас запрошую! Я, до речі, перший раз на кавунових дачах. Раніше бувала і в гідропарку, і в інших місцях. Тут - прекрасно! Всім рекомендую! Кавунові дачі - бомба-ракета, всі приходьте і купайтесь тут. Це прекрасне свято, яке треба відзначати всією сім’єю. Вся моя родина, моя підтримка, сьогодні зі мною», - розповідає житомирянка Надія.

Після занурення в ополонку усі охочі могли відзначити свято в родинному колі, могли пригоститись смаколиками, які приготували кухарі комплексу «Кавунові дачі». Для багатьох відвідувачів відзначення Водохреща тут вже стало традицією і житомиряни обіцяють повернутися сюди навесні, щоб насолодитися відпочинком у мальовничому місці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Водохреще купання ополонка Кавунові дачі  
Матеріали по темі