Місто

​Стоматологія без страху в клініці «Нікамед»

23 January 2019, 09:49

Проблеми з зубами – це завжди прикро, але гарною новиною є те, що більшість з них можливо вирішити з найменшими втратами, як для здоров’я так і для естетики. І більшість стоматологічнихнегараздів залежить саме від нас особисто.

Що включає в себе правильна профілактика захворювань і гігієна ротової порожнини?

Перш за все, це чистка зубів двічі на день (протягом дня зубною ниткою), правильне харчування з вживанням щільної їжі. Відвідування лікаря-стоматолога – це не обов’язково лікування. Якщо ви слідкуєте за своїм здоров’ям, то профілактичне відвідування може включати огляд ротової порожнини та процедури професійного догляду за порожниною рота (наприклад зняття зубних відкладень). Паралельно з цим лікар обов’язково оцінить стан зубів та запропонує лікування в разі потреби, бо саме в стоматології вчасне лікування гарантує найменші не приємні відчуття та найкращий результат. До того ж, вченими давно доведено, що здоров’я зубів безпосереднього впливає на здоров’я всього організму. Але похід до стоматолога, навіть для дорослої людини, це складний психологічний момент, не кажучи вже про дітей.

Клініка «НІКАМЕД» застосовує сучасні технології естетичної стоматології, які використовуються в світовій практиці. Досвід лікарів допомагає зберігати та підтримувати здоров’я зубів та ясен пацієнтів навіть в разі складних стоматологічних проблем.

Основні напрямки роботи лікарів-стоматологів «НІКАМЕД»:

  • фахова консультація;
  • профілактика захворювань ротової порожнини;
  • діагностика, в тому числі рентгенологічна;
  • терапевтична стоматологія;
  • комплекс ортопедичних послуг;
  • естетична корекція.

Організація роботи стоматологів в «чотири руки» робить можливим якісне, комфортне та фахове обслуговування в найкоротші терміни з найкращим результатом. Наявність сучасного обладнання безпосередньо в клініці – це можливість швидко виявити проблему та якісно її вирішити. Всі процедури, які можуть викликати больові відчуття проводяться з використанням знеболення.

У клініці на регулярній основі проводяться акції, спрямовані на ранню профілактику захворювань порожнини рота і діагностику порушень на початкових етапах їх розвитку. Часто застосовується схема, коли одного пацієнта консультує декілька лікарів, наприклад стоматолог-терапевт та стоматолог-ортопед та стоматолог-хірург, що дозволяє вирішити проблему на найвищому рівні. За 15 років роботи ми отримали безліч позитивних відгуків та сяючих посмішок від наших постійних пацієнтів. Для ділових людей суботній день – буде найкращим для візиту до стоматолога.

Ваше здоров’я тільки у ваших руках! І ваша посмішка може стати «голівудською», а «НІКАМЕД» може в цьому допомогти.

Адреса клініки: Житомир, вул. Чуднівська, 102.

Телефони:

  • (067) 410 32 24
  • (063) 017 51 34
  • (0412) 43 34 34.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Нікамед стоматологія  
Матеріали по темі