ДОПОМОГА

Рідні просять допомогти зібрати кошти на лікування онкохворому бійцю з Житомирської області

24 January 2019, 09:35

Мешканець Чуднівського району с. Бабушки Лозовий Олександр Сергійович, 1972 року народження, учасник бойових дій під час проведення АТО, батько двох дітей, потребує підтримки та фінансової допомоги.

Про це інформує сайт Chudnivnews.

«Олександр Лозовий на даний час знаходиться на лікуванні в онкологічній лікарні м. Житомир. Лікарі встановили невтішний діагноз: Саркома шлунку ІV ст. ІІ гр., метостази в печінку. Потрібні кошти на дороговартісне лікування та проведення комплексу хіміотерапій , яких сім′я не має. НЕ БУДЬТЕ БАЙДУЖИМИ, ДОПОМОЖІТЬ учаснику бойових дій в АТО Лозовому Олександру Сергійовичу своїм внеском побороти хворобу, продовжити життя чудовому сім′янину, батьку двох дітей. Ми вдячні Всім за розуміння цієї проблем і таку необхідну на сьогодні підтримку родині», - йдеться у повідомленні.

Для надання фінансової допомоги Лозовому Олександру Сергійовичу РОЗМІЩЕНО СКРИНЬКУ в приміщенні магазину «НАШ КРАЙ» в м.Чуднів, вул.Героїв Майдану.

Номер карточки 5168 7426 0630 0287 ПАТ «ПриватБанк». Отримувач: дружина Лозова Жанна Миколаївна, номер тел. 0986014022.

Як повідомляв Житомир.info, 23 травня 2018 року троє чоловіків з Житомирської області потрапили в аварію у Польщі. Двоє з них - жителі селища Романів, третій - з Любарщини. Жителів Житомирщини просили допомогти зібрати кошти на лікування Василю Мілінчуку, який потрапив у ДТП в Польщі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Чуднівський район Лозовий учасник АТО кошти  
Матеріали по темі