Події

У Житомирському районі Mitsubishi врізалась у відбійник: загинула жінка, постраждали двоє маленьких дітей

25 January 2019, 10:30

На трасі Київ – Чоп у Житомирському районі сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждали жителі міста Дніпро: одна людина загинула, четверо опинилися в лікарні.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Житомирській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 24 січня близько 15.10 на 162 км автодороги Київ – Чоп, у с. Болярка Житомирського району.

«Попередньо встановлено, що водій автомобіля Mitsubishi Lancer, 40-річний житель м. Дніпра, рухаючись у напрямку м. Рівного, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з металевим відбійником», – інформують у поліції.

Унаслідок ДТП пасажирка автомобіля, 67-річна жителька м. Дніпра, загинула на місці події. Водій та ще троє пасажирів цього автомобіля (36-річна жінка, 3-річний хлопчик та 3-місячна дівчинка – усі жителі м. Дніпра) отримали травми та були доставлені до лікувальних закладів м. Житомира.

Нині триває з’ясування всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Як повідомляв Житомир.info, 24 січня 2019 року на трасі Київ – Чоп у Житомирській області автомобіль Nissan врізався у колесовідбійник. В результаті аварії постраждала жінка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ - Чоп  
Матеріали по темі