Суспільство

​Житомирський обласний лабораторний центр проводить дослідження за найнижчими в області тарифами

28 January 2019, 10:00

Україна є членом Світової організації торгівлі та асоціативним членом Європейського Союзу, тому якість продукції вітчизняних товаровиробників є головним критерієм для успішного ведення бізнесу.

Державна установа «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України» акредитована Національним агентством з акредитації України на виявлення та кількісне визначення генетично модифікованих організмів (ГМО), проведення мікробіологічних, фізико-хімічних (в т.ч. вмісту нітратів та залишкових кількостей пестицидів), радіологічних досліджень продуктів харчування, продовольчої сировини, питної води, що підтверджено відповідним атестатом. Може забезпечити лабораторні дослідження сільськогосподарської продукції, харчових продуктів та продовольчої сировини, що виробляється Вашими підприємствами вимогам нормативних документів.

Всі роботи виконуються висококваліфікованими працівниками, професіоналами найвищого рівня, серед яких кандидати наук та лікарі вищої категорії.

Лабораторії центру оснащені сучасним високоточним вітчизняним та імпортним обладнанням, з використанням новітніх лабораторних технологій, реактивів та діагностикумів, що забезпечує високу якість результатів досліджень.

ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України» запрошує Вас до співпраці та гарантує найнижчі в області тарифи на проведення лабораторних досліджень та випробувань.

За довідками і консультаціями звертайтесь до ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України» за адресою: 10002, м. Житомир, вул. В.Бердичівська 64, тел. 34-04-08, 34-05-41, 34-64-14.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лабораторний центр дослідження  
Матеріали по темі