Події

​У райцентрі Житомирської області чоловік підпалив будинок, а потім застрелився з рушниці

28 January 2019, 13:52

25 січня у місті Новоград-Волинський Житомирської області сталася пожежа в приватному будинку. Власник палаючої будівлі спершу, погрожуючи рушницею, не підпускав до будинку рятувальників, які приїхали на пожежу, а потім застрелився сам.

Про це повідомляє місцевий сайт 04141 з посиланням на очевидців події.

«25 січня 2019 року близько 16 години, по вулиці 2-га Зелена в місті Новограді-Волинському, виникло загоряння будинку. Усі екстрені служби міста вирушили на виклик. Коли прибули пожежники, власник будинку погрожуючи рушницею, не підпускав їх до будинку для гасіння пожежі, при цьому стріляв у повітря. Також на місце події прибула поліція, але чоловік покінчив життя самогубством, застреливши себе з рушниці», - повідомляє місцевий сайт.

У прес-службі ГУНП в Житомирській області Житомир.info підтвердили інформацію про подію.

«Подія сталася 25 січня близько 15.30 у місті Новоград-Волинський. Місцевий мешканець, пенсіонер, 1951 року народження, вчинив самогубство. Повідомлення до поліції надійшло про те, що сталося загорання приватного будинку. Коли поліцейські прибули на подію, то з’ясувалось, що власник будинку покінчив життя самогубством, вистреливши з рушниці. Попередньо встановлено, що чоловік мав тяжке хронічне захворювання. А також, що під час пожежі він перешкоджав рятувальникам у гасінні, погрожуючи застосувати зброю. Наразі поліцією за вказаними фактами розпочато два кримінальні провадження: за ст. 115 «Умисне вбивство» з приміткою самогубство, та за ч. 2 ст. 194 «Пошкодження майна, шляхом підпалу». У рамках цих проваджень триває з’ясування усіх обставин та причин події. Призначені відповідні експертизи», - розповіла подробиці події керівник прес-служби ГУНП в Житомирській області Алла Ващенко.

Відео Олега Бондарчука з соцмережі

Нагадаємо, 25 січня за замах на вбивство поліція затримала жителя села Рея Бердичівського району, який у стані алкогольного сп’яніння сильно побив колишню дружину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа самогубство Новоград-Волинський ГУНП  
Матеріали по темі