Події

На околиці Житомира перекинувся конвойний автомобіль

29 January 2019, 12:55

29 січня на околиці Житомира перекинувся конвойний автомобіль.

Про це Житомир.info розповіли читачі. У прес-службі патрульної поліції Житомирської області Житомир.info підтвердили цю інформацію.

Відео читача Андрія

На своїй сторінці у Facebook начальник ГУ Нацполіції у Житомирській області Вячеслав Печененко написав про те, що ДТП сталася за участі трьох автомобілів.

«Сьогодні, близько 11.00, на околиці Житомира, на Київському шосе сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів, серед них авто конвойної служби поліції. Попередньо, водій автомобіля БМВ, не впоравшись з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із поліцейським службовим автомобілем. Ще за мить в останній в’їхав «Рено Кенго», що рухався позаду у попутному напрямі. У результаті ДТП травми отримали водій «Рено» та поліцейська конвойної служби. Їм надається необхідна медична допомога. На місці працюють слідчо-оперативні групи, інспекція з особового складу УКЗ ГУНП, фіксуються усі обставини. Окрім кримінального провадження, буде також проведено службове розслідування», - написав Вячеслав Печененко.

У прес-службі ГУНП зазначили, що автомобіль поліції транспортував трьох арештованих, які травм не отримали та після огляду лікарями були доставлені до місця утримання.

Як повідомляв Житомир.info, 24 січня на 162 км автодороги Київ – Чоп, у с. Болярка Житомирського району Mitsubishi врізався у відбійник та перекинувся: загинула жінка, постраждали двоє маленьких дітей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко поліція конвой ДТП  
Матеріали по темі