Місто

Міська влада не хоче продавати готель «Житомир» за півціни: рішення про приватизацію скасують

29 January 2019, 12:58

Міська рада хоче скасувати своє рішення від 08.11.2018 №1210 «Про приватизацію майнового комплексу готелю «Житомир» за адресою: м. Житомир, майдан Перемоги, 6».

Відповідний проект рішення сесії 29 січня оприлюднений на сайті міської ради.

Голова бюджетної комісії Юрій Мойсеєв в коментарі Житомир.info пояснив, що проект рішення 29 січня будуть розглядати на засіданні комісії.

«Якщо аукціон не відбувся, то програма автоматично знижує вартість на 50%. Цей проект будуть розглядати на сесії 7 лютого, і потім будемо приймати рішення про новий аукціон. Перед аукціоном буде робитися рецензія на оціночну вартість об’єкту, але не думаю, що вона відрізнятиметься від тої, що була, якщо й буде відхилення, то не значне», - сказав Юрій Мойсеєв.

got-rozp

Нагадаємо, восьмиповерховий майновий комплекс готелю «Житомир» загальною площею 10860,4 кв.м, який розташований у центрі міста, оцінили в 60 млн 82 тис. 176 грн (з ПДВ). Аукціон з продажу готелю 29 січня не відбувся через відсутність учасників.

Як повідомляв Житомир.info, в інтерв’ю в січні цього року мер Сергій Сухомлин розповідав, що кілька шанованих депутатів сказали, що максимальна ціна, за яку цю будівля реально продати під готель – це 35 мільйонів гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада приватизація аукціон готель Мойсеєв  
Матеріали по темі