Місто

У Житомирі збираються продати через електронний аукціон приміщення в багатоповерхівці на вул. Перемоги

30 January 2019, 11:49

Житомирським депутатам запропонують надати дозвіл на приватизацію шляхом продажу на електронному аукціоні нежитлового приміщення площею майже 134 квадратних метрів в будинку по Перемоги, 54.

Проект рішення сесії «Про приватизацію нежитлового приміщення за адресою: м. Житомир, вул. Перемоги, 54» 29 січня опублікували на сайті міськради.

«Приватизувати шляхом продажу на електронному аукціоні об’єкт малої приватизації – окреме майно – нежитлове приміщення Житомирської міської об’єднаної територіальної громади загальною площею 133,9 кв. м, що розташоване за адресою: м. Житомир, вул. Перемоги, 54 та перебуває на балансі комунального підприємства «ВЖРЕП №15» Житомирської міської ради», - йдеться в проекті рішення.

Будинок по Перемоги, 54, г-подібний, на 1 поверсі в ньому розміщені відділення двох банків, магазини, нотаріальні контори, інші орендовані приміщення та підлітковий клуб. Будинок виходить кутом на вулицю Лесі Українки.

Приміщення у 134 "квадрати" входить переліку об’єктів комунальної власності, які можуть бути приватизовані у 2018 році. Так, у списку з 239 нежитлових приміщень за адресою вул. Перемоги, 54 було зазначено аж чотири об’єкти для приватизації, однак дане приміщення не було викуплене в 2018 році:

Третє за площею приміщення входить до переліку об’єктів комунальної власності (окреме майно), які в січні 2019 погодила бюджетна комісія як таке, що підлягає приватизації в 2019 році:

«Другий додаток – перелік об’єктів, які були приватизовані (в 2018 році), і тепер по закону ми повинні прийняти, що процес приватизації завершено. Тобто, ці об’єкти вже перереєстровані на нових власників, натиснута остання кнопка в системі ProZorro.Продажі, тому приймається рішення», - сказала на комісії 21 січня начальник відділу по управлінню та приватизації комунального майна Олена Кравчук.

Нагадаємо, у вересні 2018 нотаріус Галина Алєксєєва стала власницею приміщення площею майже 24 квадратних метри в будинку на Перемоги, 54.

Як повідомляв Житомир.info, бюджетна комісія Житомирської міської ради 21 січня 2019 року погодила перелік об’єктівкомунальної власності, які підлягають приватизації в 2019 році, у додатках – 51 приміщення. 23 січня 2019 року на сайті міської ради оприлюднили проекти рішень про приватизацію шляхом продажу на електронному аукціоні ще двох комунальних приміщень – 12,0 кв. м на площі Польовій, 10 та 20,6 кв. м, на вул. Троянівська, 14.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: приватизація аукціон вул. Перемоги  
Матеріали по темі