Влада

Профспілка Житомирського ТТУ просить мера залишити на посаді начальника управління транспорту Михайла Грищука

1 February 2019, 10:40

Профспілкові комітети КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» звертаються до міського голови Сергія Сухомлина з приводу звільнення начальника управління транспорту та зв'язку Житомирської міської ради Михайла Грищука та просить врахувати їхню думку.

Відповідне повідомлення, а також фото самого звернення були опубліковані на сайті КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» 1 лютого.

«Колектив комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради стурбований звісткою про звільнення з посади начальника управління транспорту та зв'язку Михайла Грищука. За час перебування на посаді Михайло Володимирович доклав чимало зусиль для збереження та розвитку трамвайно-тролейбусного управління, а також транспортної галузі міста загалом. Профспілкові організації КП ЖТТУ звертаються до міського голови Сергія Сухомлина з проханням врахувати думку колективу при вирішенні питання щодо звільнення Михайла Грищука з посади начальника управління транспорту та зв'язку Житомирської міської ради», – йдеться у публікації.


Нагадаємо, 28 січня 2019 року мер Сергій Сухомлин підписав розпорядження про звільнення з 31 січня 2019 року Грищука Михайла Володимировича, начальника управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради за власним бажанням.

Як повідомляв Житомир.info, відповідно до декларації за 2018 рік, звільнений за власним бажанням начальник управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради Михайло Грищук за рік на посаді отримав 336 тис. 662 грн зарплати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ТТУ Грищук  
Матеріали по темі