Влада

Житомирський суд узяв під варту членів наркобанди, троє з яких можуть вийти під заставу

1 February 2019, 16:10

Корольовський суд Житомира обрав запобіжний захід – тримання під вартою – членам наркоугрупування, викритого 30 січня 2019.

Про це 1 лютого Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«У четвер, 31 січня 2019 року, судом розглянуті клопотання, погоджені прокуратурою Житомирської області, щодо обрання запобіжного заходу чотирьом особам, підозрюваним у незаконному зберіганні та збуті наркотичних засобів. Ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира трьом підозрюваним обрано запобіжні заходи у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі від 150 000 до 153 650 грн, четвертій особі – тримання під вартою без можливості внесення застави», - інформує прокуратура.

ГУПН у Житомирській області повідомило, що трьом наркоділкам присудили тримання під вартою терміном на 60 діб з можливістю внесення застави, четвертій фігурантці - 60 діб під вартою без можливості застави.

Нагадаємо, у приватних помешканнях під час проведення обшуків у Житомирській та Київській областях правоохоронці виявили та вилучили 30 кг наркотичної суміші із вмістом димедрола та метадона, 50 гр розфасованого метадону, ваги, чорнову бухгалтерію, зброю, 13 тисяч доларів США, 6,5 тисяч євро, значну суму в гривнях. УСБУ повідомило, що викрито "потужне злочинне угрупування", до складу якого входило до десятка осіб віком від 35 до 55 років, в тому числі жінка.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж 2018 року поліцейські Житомирської області вилучили з незаконного обігу більше 200 кг наркотичних засобів та провели майже 40 оперативних закупівель наркотичних засобів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: наркотики ГУНП прокуратура метадон  
Матеріали по темі