Події

​У Новограді-Волинському сімейний дебошир потрапив до реанімації після того, як вистрибнув через скляні двері балкону

3 February 2019, 11:38

У ніч на 2 лютого в місті Новоград-Волинський Житомирської області 33-річний дебошир намагався вчинити самогубство, вистрибнувши через балконні двері.

Про це 2 лютого повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Близько 1 години ночі 2 лютого до Новоград-Волинського відділу поліції надійшло повідомлення про сімейний дебош у квартирі звягельчан. По прибуттю поліцейські встановили, що в помешканні відбувалась гучна сварка між подружжям. Поки правоохоронці розмовляли з обома, з’ясовуючи обставини, 33-річний господар раптово вибіг в сусідню кімнату і вистрибнув через віконний отвір у балконних дверях», - інформує поліція.

Миттєво зорієнтувавшись, поліцейські підхопили травмованого склом чоловіка і не дозволили йому викинутись з балкону на 2-му поверсі. На місце події викликали «швидку» та слідчо-оперативну групу відділу поліції.

«Зважаючи на збуджений стан чоловіка і його поранення, до прибуття медиків поліцейські знерухомили травмованого, в якого лікарі діагностували різані рани та пневмоторакс, отримані унаслідок ушкодження склом. Нині його госпіталізовано до реанімаційного відділення», - йдеться в повідомленні.

Про травмованого відомо, що він раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, у тому числі за тяжкі злочини. До поліції уже надходили повідомлення про спроби чоловіка покінчити життя самогубством, - зазначає поліція.

Попередня правова кваліфікація події – ст.128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, рік тому 41-річного нетверезого бердичівлянина, який увірвався у квартиру до колишньої дружини, потрощив там вікна і меблі, побив жінку і свою ж матір, угамовували за допомогою сльозогінного газу та кайданок.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2018 на Сосновій у Житомирі патрульні рятували чоловіка, який порізав собі шию та облив хату бензином.

Житомир.info

Фото поліції:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дебошир дебош самогубство Новоград-Волинський  
Матеріали по темі