Події

На Михайлівській житомирянин напав на чоловіка, порізав та забрав мобільний

4 February 2019, 14:38

Увечері 2 лютого у центрі Житомира було поранено 23-річного місцевого жителя. Нападник відібрав у нього мобільний телефон та втік. Оперативники карного розшуку встановили особу розбійника та разом з патрульними поліцейськими затримали його.

Про це 4 лютого інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«До Житомирського відділу поліції близько 20:20 надійшло повідомлення від житомирянина, який розповів, що близько півгодини тому було поранено його родича. Молодого чоловіка негайно ушпиталили до реанімаційного відділення міської лікарні. Під час оперативного втручання лікарі діагностували проникаюче поранення грудної клітини та множинні колото-різані рани різних частин тіла. На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. За попередньою інформацією, нападник наніс декілька ударів потерпілому та відібрав у нього мобільний телефон. Про розшук причетного до нападу було повідомлено всім нарядам поліції, що працювали в місті. У результаті правоохоронці затримали 23-річного жителя обласного центру, у нього вилучили мобільний телефон пораненого. Відомо, що молодик раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення хуліганства та майнові злочини», - йдеться у повідомленні.

Нині триває з’ясування обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Відповідно до чинного законодавства такі дії караються позбавленням волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна.

У патрульній поліції Житомирської області Житомир.info поінформували, що подія сталася на вулиці Михайлівській.

Нагадаємо, увечері 18 жовтня 2018 року біля кафе «Мандри» на Соборному майдані в Житомирі поранили чоловіка, поліція розшукувала нападника на BMW чорного кольору.

Як повідомляв Житомир.info, 9 березня 2016 року на Михайлівській «підрізали» чоловіка: нападника затримали й вилучили ножа.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Михайлівська розбійний напад поліція  
Матеріали по темі