Влада

Житомирська облрада розгляне питання стосовно здачі в оренду приміщень за 1 грн. Список претендентів

4 February 2019, 17:06

Житомирська обласна облрада збирається розглянути питання щодо встановлення орендної плати у розмірі 1 грн для благодійних та громадських організацій, а також для спортивної школі та комунального підприємства.

Проект рішення 22 сесії Житомирської обласної ради VII скликання опублікований на сайті Житомирської облради від 4 лютого.

Відповідно до проекту рішення, обласна рада орендну плату у розмірі 1 грн на 2018-2019 роки можуть встановити для семи організацій:

1.1. Благодійній організації “Фонд допомоги онкохворим дітям “Разом до життя” за користування приміщенням загальною площею 17,5 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 25.

1.2. Благодійному фонду “Заложники Чорнобиля” за користування приміщенням загальною площею 33,0 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 12.

1.3. Благодійній організації “Благодійний фонд “Банк Добра” за користування приміщенням загальною площею 51,5 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Домбровського, 38.

1.4. Дитячо-юнацькій спортивній школі “Старт” Житомирської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства “Україна” за користування приміщенням загальною площею 32,76 кв. м, яке перебуває на балансі комунального закладу позашкільної освіти “Житомирська дитячо-юнацька спортивна школа “Авангард” Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Фещенка-Чопівського, 10.

1.5. Громадській організації “Спортивний клуб “Сокіл-Житомир” за користування приміщеннями загальною площею 984,7 кв. м, які перебувають на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходяться за адресою: м. Житомир, вул. Домбровського, 38.

1.6. Громадській організації “Житомирська обласна федерація греко-римської боротьби” за користування приміщенням загальною площею 38,0 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 25.

1.7. Громадській організації “Польсько-Німецько-Український Центр “Життя в Єдності” за користування приміщенням загальною площею 84,0 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 17.

Відповідно до пункту 2 проекту рішень, орендну плату у розмірі 1 грн на 2019 рік встановлять для 13 організацій:

2.1. Житомирській обласній громадській організації людей з інвалідністю “Молодь. Жінка. Сім’я.” за користування приміщенням загальною площею 19,0 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Театральна, 17/20.

2.2. Громадській спілці “Житомирська обласна федерація футболу” за користування приміщенням загальною площею 88,23 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 3/14.

2.3. Громадській організації “Авенір” за користування приміщенням загальною площею 17,4 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Домбровського, 38.

2.4. Житомирській обласній громадській організації “Захист дітей війни” за користування приміщенням загальною площею 25,4 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 25.

2.5. Громадській організації “Житомирська організація ветеранів “Золота Зірка” за користування приміщенням загальною площею 18,7 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 12.

2.6. Житомирському обласному відділенню Дитячого фонду України за користування приміщенням загальною площею 16,65 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 12.

2.7. Громадській організації “Берегиня Полісся” за користування приміщенням загальною площею 33,5 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Театральна, 17/20.

2.8. Громадській спілці “Асоціація спортивної боротьби Житомирської області” за користування приміщенням загальною площею 35,9 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 25.

2.9. Відділенню Національного олімпійського комітету України в Житомирській області за користування приміщенням загальною площею 35,3 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 25.

2.10. Житомирському округу Міжнародної громадської організації “Козацтво Запорозьке” за користування приміщенням загальною площею 18,95 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Домбровського, 38.

2.11. Благодійному фонду “Лікарі без кордонів - Бельгія” за користування приміщеннями загальною площею 130,0 кв. м та 61,3 кв. м, які перебувають на балансі обласного протитуберкульозного диспансеру Житомирської обласної ради і знаходяться за адресою: Житомирський район, смт Гуйва, вул. В. Бердичівська, 64.

2.12. Громадській організації “Житомирська обласна Спілка поляків України” за користування приміщеннями загальною площею 39,1 кв. м, 27,6 кв. м та 18,2 кв. м, які перебувають на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходяться за адресою: м. Житомир, вул. Театральна, 17/20.

2.13. Комунальному підприємству “Еко-Сервіс” Житомирської обласної ради за користування приміщеннями загальними площами 1374,0 кв. м, 80,5 кв. м та 10,2 кв. м, які перебувають на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходяться за адресами: м. Житомир, пров. 1-й Іподромний, 15а, вул. М. Бердичівська, 25, і майдан ім. С.П. Корольова, 12.

Окрім того, планується встановити орендну плату у розмірі 1 грн Житомирській обласній громадській організації “Милосердя” за користування приміщеннями, які перебувають на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради, а саме:
- загальною площею 431,33 кв. м, що знаходяться за адресою:
м. Житомир, пров. 1-й Іподромний, 15-А, з 21.06.2017 по 31.01.2018;
- загальною площею 239,1 кв. м, що знаходяться за адресою:
м. Житомир, вул. Кибальчича, 13, на 2018 рік;
- загальними площами 541,33 кв. м та 80,6 кв. м, що знаходяться за адресою: м. Житомир, пров. 1-й Іподромний, 15-А, на 2018 рік.

Як повідомляв Житомир.info, 7 лютого 2019 року відбудеться позачергова сесія Житомирської обласної ради, цього ж дня відбудеться і сесія міськради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: оренда сесія облрада проект рішення  
Матеріали по темі