Влада

У Житомирській області податкова назвала номер телефону, з якого дзвонять аферисти

5 February 2019, 17:03

Жителям Житомирської області телефонують шахраї та від імені податківців Малинського управління ДФС просять перерахувати на картку гроші.

Про це 5 лютого попередив офіційний сайт ГУ ДФС у Житомирській області.

«Головне управління ДФС в області звертається до небайдужих громадян та суб’єктів підприємницької діяльності Житомирщини щодо активізації спроб шахраїв злочинним шляхом виманити та заволодіти грошима громадян, представляючись посадовими особами Малинського управління Головного управління Державної фіскальної служби у Житомирській області та прохаючи перерахувати кошти на картковий рахунок. Зокрема, наразі відомо про такий номер телефону шахраїв: (076) 231 34 24», - інформує податкова.

Цікаво, що номери жодного з українських мобільних операторів не починаються на (076). За даними мережі, перші цифри номера шахраїв ведуть до Росії або Казахстану.

«Якщо ви постраждали від дій аферистів або маєте інформацію про такі випадки, просимо негайно повідомити органи Державної фіскальної служби та Національної поліції та в жодному разі не перераховувати гроші», - просять фіскали.

Нагадаємо, у січні 2019 року аграріїв Житомирської області просили не відкривати листи про дотації, які можуть надсилати аферисти.

Як повідомляв Житомир.info, 20 грудня 2018 року прес-служба прокуратури Житомирської області повідомляла, що шахраї представляються першим заступником або заступником прокурора області та вимагають кошти від керівників фірм та підприємств. Перед новим 2019 роком в Житомирській області активізувалися шахраї, які від імені керівництва управління Держпраці телефонували до підприємців та вимагали гроші «на аптечки».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: шахрай шахрайство податкова  
Матеріали по темі