Місто

Житомирський виконком хоче штрафувати за рекламу, яку встановлюють до отримання офіційного дозволу

6 February 2019, 11:04

Житомирський виконком хоче штрафувати за встановлення реклами без відповідного дозволу.

Про це говорили на черговому засіданні міськвиконкому 6 лютого під час обговорення питання про надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами, зокрема – дозволу ТОВ «Мультізоо» на встановлення рекламної конструкції на даху ТРЦ «Глобал UA» за адресою вул. Київська, 77.

Директор департаменту містобудування та земельних відносин Ігор Блажиєвський повідомив, що за інформацією муніципальної поліції, дана реклама була встановлена раніше, без відповідних дозволів. Був складений припис і наразі підприємець звернувся про надання такого дозволу.

Член виконкому Наталія Волинець запропонувала надалі надавати дозволи на встановлення зовнішньої реклами, там де вона уже тривалий час стоїть без дозволу, лише за умови сплати відповідного штрафу.

«Давайте на один з наступних виконкомів підготуємо рішення, у якому пропишемо максимальні штрафи за встановлення реклами без відповідного дозволу, і тоді дозволи надаватимемо лише за умови сплати цього штрафу», - запропонував мер Сергій Сухомлин.

Цю пропозицію члени виконкому підтримали.

Як повідомляв Житомир.info, в грудні 2018 року виконком Житомирської міської ради на 9 місяців продовжив дозвіл на розміщення майже 200 рекламних конструкцій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком реклама зовнішня реклама Блажиєвський Сухомлин  
Матеріали по темі