Події

У Житомирській області від удару з Mitsubishi автобус з’їхав у кювет: п’ятеро потерпілих

7 February 2019, 10:09

У Черняхівському районі Житомирської області зіштовхнулись легковий автомобіль та пасажирський автобус. Від зіткнення автобус з’їхав у кювет та мало не перевернувся.

Про це ввечері 6 лютого Житомир.info повідомили читачі, зазначивши, що на місце події виїжджала «швидка».

7 лютого у прес-службі ГУНП у Житомирській області поінформували, що дорожньо-транспортна пригода сталася 6 лютого близько 8.00 на 148 км автодороги Виступовичі-Могилів-Подільський, поблизу с. Андріївка.

«Попередньо встановлено, що 22-річний водій автомобіля Mitsubishi Lancer, рухаючись у напрямку м. Коростеня, у результаті заносу виїхав на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення з рейсовим автобусом «Еталон» сполученням Словечне – Житомир, за кермом якого знаходився 43-річний житель Коростенського району», – інформують у поліції.

У результаті ДТП травми отримали четверо пасажирів легковика віком від 22 до 26 років та 34-річна пасажирка автобуса, всі жителі Житомирщини. Їх було доставлено до Черняхівської районної лікарні.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Нині триває встановлення всіх причин та обставин події.

Як повідомляв Житомир.info, 5 лютого у Житомирі, неподалік перехрестя вулиць Київської та Князів Острозьких, тролейбус зіштовхнувся з автомобілем Volkswagen. В результаті ДТП травмувалися двоє пасажирів тролейбуса.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Муцубісі автобус  
Матеріали по темі