Події

Через тисняву було пошкоджено скло на вхідних дверях будівлі Житомирської ОДА, – поліція

7 February 2019, 12:20

Працівники поліції забезпечують охорону публічного порядку біля будівлі Житомирської облдержадміністрації та усередині приміщення, де 7 лютого відбувається сесія обласної ради.

Про це інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«Біля адміністративної будівлі облдержадміністрації зібралися близько 150 громадян. Приводом для цього, за твердженням протестувальників, стало непритягнення до кримінальної відповідальності особи, причетної до ДТП, в якій загинула людина. Під вказаним приводом учасники акції намагалися потрапити усередину приміщення до зали, де нині триває сесія обласної ради. Внаслідок виниклої тисняви було пошкоджено скло на вхідних дверях у будівлю. За вказаним фактом розпочато перевірку. З пікетувальниками спілкувався начальник головного управління Національної поліції в Житомирській області В’ячеслав Печененко», - йдеться на сайті.

Нині на місці події продовжують працювати працівники поліції та групи комунікації. Правоохоронці закликають громадян не допускати правопорушень та наголошують на визначеному порядку реєстрації для участі у сесіях обласної ради. Твердження, озвучені окремими активістами про недопуск журналістів у сесійну залу, не відповідає дійсності.

Нагадаємо, 7 лютого під стінами Житомирської облдержадміністрації зібралися громадські активісти, які хотіли зайти до сесійної зали та подивитися, чи є депутат Дмитро Кропачов. Перед розглядом питань порядку денного позачергової сесії обласної ради перед депутатами виступив начальник ГУ Нацполції у Житомирській області Вячеслав Печененко та доповів, як просувається розслідування щодо ДТП за участі Дмитра Кропачова.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 26 листопада прес-служба ГУНП повідомила, що водій автомобіля Toyota Highlander, 38-річний житомирянин, рухаючись у напрямку Житомира, вчинив наїзд на пішохода, 60-річну місцеву жительку, яка йшла по нерегульованому пішохідному переходу на неосвітленій ділянці дороги. У результаті ДТП жінка загинула на місці події. Журналістам Житомир.info вдалося з’ясувати, що за кермом автомобіля Toyota Highlander, який 24 листопада близько 19.30 у селі Тетерівка Житомирського району збив на смерть 60-річну жінку, був депутат Житомирської обласної ради Дмитро Кропачов. Депутату Житомирської обласної ради Дмитру Кропачову не пред’явлене звинувачення у справі про смертельне ДТП в селі Тетерівка, адже він проходить по ній як свідок.

11 грудня 2018 року прес-служба ГУНП в Житомирській області просила відгукнутися свідків та очевидців дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 24 листопада за участі депутата облради Дмитра Кропачова.

18 грудня на сесії Житомирської облради підняли питання про смертельні ДТП та аварійну дорогу Коростень-Житомир.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція облрада сесія  
Матеріали по темі