Влада

​Депутати сформували порядок денний сесії Житомирської міськради: зняли два питання і додали більше десяти

7 February 2019, 12:53

З порядку денного чергової сесії Житомирської міськради виключили питання про затвердження Статуту Житомирської міської ОТГ та про внесення змін у Положення про конкурсний відбір керівників закладів середньої освіти.

Таке рішення ухвалили на засіданні 7 лютого.

Натомість до порядку денного, в якому було 40 питань, включили додатково більше десятка, зокрема – внесення змін до цільових програм, які пов’язані реалізацією проектів бюджету участі.

«Тут шість питань, які стосуються бюджету участі. Дякую депутатській групі, яка відпрацювала це питання, і ми можемо втілювати в життя проекти, які обрала громада», - пояснив мер Сергій Сухомлин.

Також до порядку денного включили питання про призупинення конкурсів на посади керівників навчальних закладів.

За словами мера, конкурси будуть продовжені після відпрацювання положення. Крім того, до порядку денного включили проект програми про забезпечення виконання рішення судів та щодо скасування рішення про продаж на аукціоні готелю «Житомир». У «Різне» були включені кілька звернень за пропозиціями депутатів різних фракцій.

За порядок денний «в цілому» проголосували одноголосно всі 36 депутатів, присутні на сесії після перерви (всього в міськраді 42 депутати).

Нагадаємо, чергова сесія 7 лютого почалася з виступів депутатів, «активістів» та жителів двох мікрорайонів – паперової фабрики, які переймаються екологічною ситуацією, та Польової, яких непокоїть будівництво багатоповерхівки для прикордонників.

Через дві години після початку сесії мер оголосив «технічну перерву» на 15 хвилин, після якої депутати приступили до формування порядку денного.

Нагадаємо, у січні 2019 влада Житомира заговорила про затвердження нового положення про конкурс на директорів шкіл, згідно з яким оберуть нового директора гуманітарної гімназії №23, де зараз призначений в.о.

Як повідомляв Житомир.info, 23 січня 2019 року мер Сергій Сухомлин підписав розпорядження «Про затвердження переліку проектів-переможців бюджету участі м. Житомира на 2019 рік». Міська рада не хоче продавати готель «Житомир» за півціни і збирається скасувати своє рішення від про його приватизацію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: порядок денний міськрада сесія  
Матеріали по темі