Події

​На перехресті у центрі Житомира не розминулись легковик та «Газель»

8 February 2019, 11:21

8 лютого у Житомирі на перехресті вулиць Театральної та Великої Бердичівської сталася дорожньо-транспортна пригода. Близько 10.00 тут не розминулися «Газель» та легковий автомобіль "Fiat".

Подробиці ДТП розповіли Житомир.info у патрульній поліції Житомирської області.

«О 10.23 від оператора відеонагляду надійшло повідомлення про ДТП на перехресті вулиць Театральної та Великої Бердичівської: зіштовхнулися вантажівка «Газель» та легковий автомобіль. Наразі на місці аварії працює екіпаж патрульної поліції», - розповіла співробітник прес-служби патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

Згодом водійка легковика Ольга розповіла журналісту Житомир.info, що аварія сталася через те, що у вантажівки під час руху відлетіло колесо.

«Я рухалася по вулиці Великій Бердичівській, доїжджаючи до перехрестя з вулицею Театральною, відчула удар по машині. Коли я вийшла з автомобіля, з’ясувалося, що в автомобіля теплокомуненерго відлетіло заднє колесо та вдарило в бампер мого Fiat», - розповіла учасниця ДТП Ольга.

Фото учасниці ДТП Ольги

Нагадаємо, увечері 6 лютого у Житомирі маршрутка №26 в’їхала у провалля на вулиці Східній.

Як повідомляв Житомир.info, 5 лютого на вулиці Київській у Житомирі тролейбус в’їхав у мікроавтобус. В результаті аварії постраждали двоє пасажирів електротранспорту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія поліція  
Матеріали по темі