Події

У Житомирі маршрутка № 26 зазнала пошкоджень, в’їхавши у провалля на вулиці Східній (уточнено)

7 February 2019, 13:48

У Житомирі на вулиці Східній сталася дорожньо-транспортна пригода: автомобіль потрапив у провалля, що утворилося в наслідок пориву каналізаційного колектору.

Про це Житомир.info розповіли читачі.

У прес-службі патрульної поліції Житомирської області інформацію щодо ДТП на Східній підтвердили.

«Близько 21.30 год. 6 лютого по вулиці Східна, 103 сталася ДТП без потерпілих. Водій транспортного засобу ВАЗ здійснив наїзд на перешкоду, а саме вибоїну, яка утворилася на дорожньому покритті. Пасажири та водій травм не отримали, медичної допомоги не потребували. Транспортний засіб отримав пошкодження з матеріальними збитками. На місці працівники патрульної поліції склали схему ДТП та акт обстеження вулично-шляхової мережі», – розповіла співробітник патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

Ввечері 7 лютого у прес-службі патрульної поліції Житомирської області Житомир.info уточнили, що мова йде не про автомобіль марки ВАЗ, а про транспортний засіб БАЗ-А 07914. Саме він зазнав пошкоджень, проїжджаючи повз провалля.

У прес-службі управління ДСНС у Житомирській області Житомир.info розповіли, що до чергової частини надходив виклик стосовно події.

«Був зареєстрований дзвінок. Рятувальники виїжджали на місце ДТП, однак жодної допомоги надавати не довелося. Наші працівники огородили небезпечне місце та викликали поліцію», – поінформували у прес-службі ДСНС.

Начальник караулу пожежно-рятувальної частини, котрий був на зміні у день, коли сталася подія, розповів Житомир.info, що на вулиці Східній, 103 пошкоджень зазнала маршрутка № 26 (Богунія – М'ясокомбінат).

«Маршрутка проїжджала, але вона не впала, проскочила в той момент, коли обвалився асфальт. Маршрутка дійсно отримала пошкодження, що зафіксувала поліція», – поінформував начальник караулу.

У коментарі Житомир.info директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін зазначив, що ремонтні роботи з ліквідації пориву колектору на Східній, 103 триватимуть орієнтовно 4 дні.

«Передбачаємо, що максимум за днів 4 впораємося. Стоки поки переключимо на іншу лінію, щоб уникнути відключення водопостачання», – зазначив Андрій Нікітін.

Головний інженер КП «Житомирводоканал» Сергій Єрьомін у розмові з Житомир.info наголосив, що колектор потребує термінової заміни, адже останніми роками він «рветься» щовесни.

«Сьогодні відбуваються підготовчі роботи до аварійного ремонту колектору діаметром 1000 мм на вулиці Східній. Колектор повністю зношений, потребує термінової заміни, адже щовесни відбуваються такі провали, що може привести до нещасного випадку. Колектор лежить на великій глибині, його довжина – 12 км, тягнеться він аж до вулиці Жуйка», - каже Сергій Єрьомін.

Нагадаємо, зранку 7 лютого 2019 року КП «Житомирводоканал» повідомило, на вулиці Східній, 103 у Житомирі стічні води вимили ґрунт і призвели до провалу дорожнього полотна.

Як повідомляв Житомир.info, 4 квітня 2018 року на Східній у Житомирі через прорив колектору на дорозі утворилося провалля.

Як повідомляв Житомир.info 30 січня 2018 року у зв’язку з проривом самоплинного колектору в Житомирі на вулиці Східній був обмежений рух транспорту та не ходили тролейбуси. Ремонтні роботи були завершені до 2 лютого.

3 лютого 2015 року на вулиці Східній біля школи №8 у зв'язку з аварією каналізаційного колектору провалився асфальт, для ремонту рух транспорту перекрили більш ніж на півтора місяця. 9 березня 2016 року на Східній знову прорвало трубу, рух транспорту перекрили по частині вулиці. Житомирський водоканал планував завершити ремонт каналізаційної труби до кінця березня. Директор водоканалу розповідав, що ремонт колектору на вулиці Східній у Житомирі затягнеться до кінця квітня та жалівся на нестачу техніки. В середині травня 2016 року водоканал почав другу частину планових ремонтно-відновлювальних робіт по заміні каналізаційного колектору на Східній. У червні 2016 року у Житомирі на перехресті вулиць Київської та Східної на дорозі знову провалився асфальт та утворилася яма. 28 квітня 2017 року недалеко від перехрестя вулиць Східна — Михайла Грушевського, на вул. Східна стався провал колектору.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія вулиця Східна колектор провалля  
Матеріали по темі